Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΠΟ 2\2 ΤΟ «CABARET» ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΤΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΚΟ ΜΑΣ» ΤΑΚΗ ΖΑΧΑΡΑΤΟ

ΑΠΟ 2\2 ΤΟ «CABARET» ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΤΑ ΚΑΙ ΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αθήνα –Βερολίνο από Φεβρουάριο

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλόδοξο, αθηναικό μιούζικαλ «Cabaret» όπου ο αγαπημένος πατρινός σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος έχει αναλάβει τον πληθωρικό ρόλο του κομπέρ που σχολιάζει τις εξελίξεις με σαρδόνιο χιούμορ. Η θεαματική παράσταση θα μεταφέρει το κοινό στο Βερολίνο του 1930 ξεδιπλώνοντας τη ιστορία της αρτίστα Σάλι Μπόουλς, που έχει υποδυθεί μοναδικά  η θρυλική Λάιζα Μινέλι και τώρα επί ελληνικού εδάφους «περνάει» στην Τάμτα. Με τη «μόδα» των μιούζικαλ να συνεχίζεται στην πρωτεύουσα σίγουρα θα προσελκυθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα αλλά και πολλοί πατρινοί.

 

 

Μαζί με τους Τάμτα- Ζαχαράτο πρωταγωνιστούν οι γνωστοί ηθοποιοί Κατερίνα Διδασκάλου,Τάσος Νούσιας, Βασίλης Μπισμπίκης, Ευθύμης Ζησάκης. Ολοι χορεύουν σε χορογραφίες Δημήρη Παπάζογλου, τραγουδούνν σε στίχους Αφροδίτης Μάνου και φορούν κοστούμια του Αγγελου Μέντη. Η σκηνοθεσία είναι του έμπειρου σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη.

 

Στη σκιά του ναζισμού ένα υπόγειο καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας.  Η νεαρή performer Σάλι Μπόουλς,  συνδέεται συναισθηματικά μ’ έναν αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο και η Φροιλάιν Σνάιντερ με τον Χερ Σουλυς. Ταυτόχρονα ζωντανεύει μια ολόκληρη εποχή, που σηματοδοτεί την παρακμή της Δημοκρατίας στη Βαϊμάρη. Αναφερόμαστε βέβαια στο διάσημο και πολυβραβευμένο μιούζικαλ Cabaret που σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά. Κάνει το ντεμπούτο του στο Παλλάς στην καρδιά της πρωτεύουσας σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών.

Η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, είχε αποσπάσει 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το  έργο πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη: 19.00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00
Κυριακή: 19.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
VIP ZΩΝΗ: 80 ευρώ
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 50 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 15 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 10 ευρώ

τηλ. Επικοινωνίας 210 3639343

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View