Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος

Αχαΐα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Πρωτοχρονιάτικ...

Της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας - Παρέστη και ο Δήμαρχος Ερυμάνθου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της κοπής της Αη-Βασιλιάτικης πίτας του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας (Κ.Υ.Χ.) στο κέντρο ‘’Μπαλκόνι’’ της Χαλανδρίτσας τις απογευματινές ώρες της περασμένης Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018.

Προηγήθηκε της τελετής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπως είχε ανακοινωθεί, η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, κατά την οποία έγινε ο Διοικητικός Απολογισμός από την Γ. Γραμματέα Γ. Γκοτσοπούλου και ο Οικονομικός Απολογισμός από τον ταμία Β. Κοτσώνη και από το μέλος της Ε.Ε. Κων/νο Πανταζή.

Στο προεδρείο της Γ.Σ. ήσαν, ο κ. Δελαπόρτας Ανδρέας, η ιατρός του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας Ρίζου Στεφανία και η μαία Κοκοβίκα Χριστίνα, πρώην συνεργάτης του ΚΥΧ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Θεοδωροπούλου Ιωάννα αρχικά ευχαρίστησε ‘’όσους φορείς, μέλη και κατοίκους της περιοχής βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο την εθελοντική και δύσκολη, αλλά αναγκαία προσπάθεια του Συλλόγου’’. Εξήρε μεταξύ των άλλων την αγαστή συνεργασία, με τη νέα διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας και τόνισε λέγοντας, ότι ο Σύλλογος όλα αυτά τα 27 χρόνια, δραστηριότητάς του, αγωνίζεται για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών του ΚΥΧ στη στελέχωση, στον εξοπλισμό και στη διατήρηση ακέραιας της υγειονομικής του περιοχής όπως είναι μέχρι σήμερα (τέως Δήμους Μεσσάτιδος και Φαρρών κ.α.).

Τέλος ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, τόσο τους ιερείς και φορείς, τα μέλη και φίλους του Συλλόγου όσο και τη χορωδία του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Πατρών και το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Παναγία η Γηροκομήτισσα’’ καθώς και τους υπεύθυνους αυτών, μαέστρο κ. Στ. Σακοράφα και τον χοράρχη Χρ. Γιαννόπουλο.

Στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου Μπαλκόνι, τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες ευλόγησαν εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κκ. Χρυσοστόμου ο πατήρ Δημήτριος Παπαγεωργίου, Αρχιερατικός Επίτροπος του τέως Δήμου Φαρρών και Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου, οι ιερείς π. Νικόλαος Δεκής, π. Σπυρίδων Γκολώνης, π. Ιωάννης Σαμοϊλα και ο π. Νικόλαος Βγενόπουλος. Μαζί με το Σύλλογο έκοψαν την πίτα τους και οι συνεργαζόμενοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, της γιορτής του τσίπουρου με εκπρόσωπό τους τον αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρωμανού κ. Πατούλα Σταμάτη και εξ’ ονόματος αυτών ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία στα μέλη και επιτυχίες στις συνεργασίες του Συλλόγου ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Θεοδωροπούλου αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στους ευαισθητοποιημένους πολίτες γύρω από την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής.

Οι φωτ. είναι από το flashstars.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις