Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για την απώλεια του Χρήστου Χριστόπουλου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για την απώλεια τ...

Αγωνιστής της Δημοκρατίας, της Ενημέρωσης και της τοπικής κοινωνίας

 

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ» Νίκος Οικονομόπουλος, για την απώλεια του ιδρυτή της «Γνώμης» Χρήστου Χριστόπουλου, αναφέρει τα εξής:

«Αγωνιστής της Δημοκρατίας, της Ενημέρωσης και της τοπικής κοινωνίας…

Αυτόν τον Χρήστο Χριστόπουλο γνωρίσαμε όλοι μας και η απουσία του είναι ήδη και θα είναι  για πάντα, έντονα αισθητή. Για εμένα προσωπικά, που πέρυσι τέτοια εποχή είχα την χαρά ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου «ΠΛΑΤΩΝ» να του απονέμω τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία, αλλά και για κάθε συμπολίτη.

Πέραν του ότι επρόκειτο για έναν υποδειγματικό οικογενειάρχη, ο Χρήστος Χριστόπουλος υπήρξε και ιδανικός καθοδηγητής και στήριγμα για κάθε έναν εξ ημών που κάποια στιγμή σκεφτήκαμε, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε πιο ενεργά με τα κοινά και να εμπλακούμε στον χώρο της Πολιτικής.

Το γραφείο του ήταν πάντα ανοικτό, για όλους, ώστε να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές και γνώμες οι οποίες ήταν ο σωστός «οδηγός» διότι πάντοτε επαληθεύονταν στην πράξη.

Καλό σου… ταξίδι, αγαπημένε φίλε Χρήστο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αξιότιμη οικογένειά σου, αλλά και στον γιο σου, Γιάννη Χριστόπουλο, άξιο συνεχιστή της εφημερίδας που ίδρυσες και αγκάλιασαν άπαντες οι Πατρινοί.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις