Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όταν ο Τζίμης Πανούσης είχε έρθει και είχε τραγουδήσει το '90 στην Πάτρα -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο Τζίμης Πανούσης είχε έρθει και εί...

Είχε τότε δώσει μία μίνι συνέντευξη στον Στέλιο Αποστολόπουλο

O αντισυμβατικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός Τζίμης Πανούσης από τους θρύλους της εγχώριας μουσικής σκηνής των δεκαετιών '80 και '90 που έφυγε από τη ζωή στα 64 του χρόνια και κηδεύεται την Τετάρτη 17/1/2018 στις 14.00 το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης στην Αττική, είχε εμφανιστεί live στην Πάτρα πολλές φορές.

Μία παλιότερη ξεχωριστή του εμφάνιση όπως μας θύμισε ο γνωστός dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Στέλιος Αποστολόπουλος ήταν το 1990 στο τότε Ομόνοια Concerts στην πλατεία Ομονοίας, το παλιό σινεμά που για ένα διάστημα είχε μεταβληθεί σε κλαμπ και live μπαρ. Μετά το τέλος της τρίτης από τις 3 συνεχόμενες live εμφανίσεις του στο Ομόνοια Concerts της Πάτρας, ο Τζίμης Πανούσης είχε βρεθεί με κάποιους φίλους στο piano bar Creperie.

Είχε δώσει μάλιστα μία μίνι συνέντευξη στον Στέλιο Αποστολόπουλο για το Ράδιο Γάμμα της Πάτρας που όπως ήταν φυσικό, εξελίχθηκε σε ένα μοναδικό happening με το Τζιμάκο να παίρνει το μικρόφωνο, τον Ορέστη Πλακίδη να τον συνοδεύει στο πιάνο και να τραγουδάει από Μάνο Χατζιδάκι μέχρι και Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις