Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η συναυλία του Λ. Καβάκου με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Πάτρα: Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η συ...

Την περασμένη Κυριακή 14/1 το βράδυ

Με επιτυχία δόθηκε η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τον βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα του Συνεδριακού είχε την ευκαιρία να δει και να χαρεί από κοντά τα έργα που παρουσίασαν η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο φημισμένος σολίστ Λεωνίδας Καβάκος που είχε και τη μουσική διεύθυνση της Ορχήστρας (κοντσέρτο αρ. 4 για βιολί και ορχήστρα του Μότσαρτ, Ουγγρικές εικόνες του Μπέλα Μπάρτοκ και συμφωνία αρ. 7 σε ρε ελάσσονα του Ντβόρζακ). Το Πατρινό φιλόμουσο κοινό αναγνώρισε για μία ακόμη φορά την μεγάλη καλλιτεχνική αξία του Λεωνίδα Καβάκου, ο οποίος έχει πολυετείς δεσμούς με την Πάτρα. Διατηρεί στενή καλλιτεχνική σχέση με τη Λέσχη Φίλων Κλασικής μουσικής που είχε και το διοργανωτικό πρόσταγμα της βραδιάς.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με την συμβολή του Πανεπιστημίου Πατρών και συγκέντρωσε κοινό όχι μόνο από την Πάτρα αλλά και από ευρύτερα τη Δυτική Ελλάδα. Η συναυλία αποτέλεσε και για τη Λέσχη Φίλων Κλασικής μουσικής τη δυναμική αρχή μίας χρονιάς που αναμένεται να έχει κι άλλες εκπλήξεις.

Aνάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Πρύτανις του Πανεπιστημίου της Πάτρας Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture