Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έλενα Κονιδάρη – Αντωνοπούλου: Ο περιφερειακός Τύπος έγινε από σήμερα πιο φτωχός

Έλενα Κονιδάρη – Αντωνοπούλου: Ο περιφερ...

Δήλωση για το θάνατο του εκδότη της εφημερίδας «Η Γνώμη»

Η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Κονιδάρη – Αντωνοπούλου, με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εκδότη της εφημερίδας «Η Γνώμη», Χρήστου Χριστόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο περιφερειακός Τύπος έγινε από σήμερα πιο φτωχός, με την απώλεια του Χρήστου Χριστόπουλου, εκδότη και ιδρυτή της ιστορικής Πατρινής εφημερίδας «Η Γνώμη». Μέσα από την πολιτική μου διαδρομή, είχα την ευτυχία και το προνόμιο να γνωρίσω από κοντά τον Χρήστο Χριστόπουλο, και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ήταν μια μορφή που αφήνει ανεξίτηλο ίχνος, όχι μόνο στην ιστορία του Τύπου της Πάτρας, αλλά και όλης της Χώρας.

Παραδοσιακός εκδότης με όλη την σημασία της λέξης, άνθρωπος με αρχές, ήθος, πολιτική διορατικότητα και ισχυρή προσωπικότητα, ο Χρήστος Χριστόπουλος υπηρέτησε την δημοκρατία, την ενημέρωση και την πολυφωνία, έχοντας πάντα ανοικτές τις πόρτες της εφημερίδας του, σε όλες τις πολιτικές απόψεις και θέσεις.

Με αδιάλειπτη και μαχητική παρέμβαση, από τα καθημερινά ζητήματα, μέχρι τα πιο μεγάλα γεγονότα της Πάτρας, της Αχαΐας και όλης της Χώρας, ο Χρήστος Χριστόπουλος ανέδειξε την «Γνώμη» με τη στιβαρή ηγεσία του, σε μια από τις κορυφαίες περιφερειακές εφημερίδες.

Η παρακαταθήκη που αφήνει στον περιφερειακό Τύπο ο Χρήστος Χριστόπουλος είναι μεγάλη. Είμαι σίγουρη ότι η «Γνώμη» υπό την ηγεσία της νέας γενιάς, θα συνεχίσει  σταθερά την πορεία της, στα χνάρια που χάραξε ο ιδρυτής της.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Χριστόπουλου και στην οικογένεια της «Γνώμης».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: "Έφυγε" ο εκδότης της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ Χρήστος Χριστόπουλος- Την Πέμπτη η κηδεία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις