Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα 60 +πληρώματα, το σήμα, το πάρτι και η πρώτη φάση του Κυνηγιού!-ΦΩΤΟ

Τα 60 +πληρώματα, το σήμα, το πάρτι και ...

Το σήμα τελειοποίησε ο εικαστικός Αντώνης Παπαντωνόπουλος

Τετραπλή ανακοίνωση φύλασσε στο καρναβαλικό της κουτί η Οργανωτική Ομάδα του +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού 2018 και την έδωσε στο φως της δημοσιότητας μία ημέρα πριν την παραδοσιακή επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού.

Αρχικά η Οργανωτική Ομάδα με χιουμοριστικό, καρναβαλικό ύφος ευχαριστεί τα 60 +πληρώματα, τα οποία δηλώνοντας συμμετοχή αγκάλιασαν το +πληρωματικό Κυνήγι  Κρυμμένου Θησαυρού 2018.

Τα μέλη της Οργανωτικής Ομάδας εκφράζουν την ελπίδα να φανούν αντάξιοι της στήριξης και όλοι μαζί να ζήσουν ένα ξέφρενο καρναβάλι και να διασκεδάσουν συμμετέχοντας  στο +πληρωματικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού.

Λίγο πριν την Έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, η Οργανωτική Ομάδα παρουσιάζει και το επίσημο σήμα του +πληρωματικού. Ένα σήμα που αποτελεί  έμπνευση της Νάντιας Κωνσταντινίδη και υλοποιήθηκε από τον Αλέξη Σακελλαρόπουλο.

Βέβαια, επειδή στο καρναβάλι όλα επιτρέπονται, λίγες ημέρες μετά ο εικαστικός Αντώνης Παπαντωνόπουλος έκανε μια παρέμβαση πετυχαίνοντας την τελειοποίηση του! Η +εργασία για τη δημιουργία του σήματος είναι η απόδειξη πως μέσα στα χρόνια έχουν δημιουργηθεί δυνατές και ανιδιοτελείς σχέσεις μεταξύ των καρναβαλιστών.

Αύριο, 17 Ιανουαρίου –τ’ Αγιαντωνιού-,  ημέρα παραδοσιακής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη φάση του Κυνηγιού των +πληρωμάτων! Πληροφορίες για τον ακριβή τόπο και χρόνο της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στις 17:17 από την επίσημη σελίδα του +πληρωματικού στο facebook.

Τέλος, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, όλα τα +πληρώματα και +καρναβαλιστές θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την Έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού με ένα πάρτι που +διοργανώνουν με το  Καρναβαλικό Κομιτάτο Πάτρας  στο  Apotheosis Live Stage (παλιό εργοστάσιο Μάμος, ένα μέρος με ιδιαίτερο συμβολισμό για την Πάτρα).

Το πάρτι ξεκινά στις 10 το βράδυ, ενώ λίγο πριν στον ίδιο χώρο θα εκτυλιχθεί η φάση «Simpliromatikos2018 saves the Queen».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρνάβαλος Τύπου... ο Τζίμης Πολίτης - Μέχρι τη Δευτέρα οι δηλώσεις στον "+πληρωματικό "

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight