Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Αντιρρίου

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις τα μ...

Από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 στην Ιόνια Οδό και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αντιρρίου, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης γέφυρας σήμανσης.

Ειδικότερα, κι όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, από τις 00:00 έως τις 02:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας από το σημείο ένωσης με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» έως τον Ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ Αντιρρίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου αμέσως μετά τη διέλευσή τους από τη Γέφυρα σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου, τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, καθώς και σημαιοφόρων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου.

Ακολούθως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου μέσω του κλάδου εξόδου του Α/Κ Αντιρρίου και μέσω του τοπικού οδικού δικτύου, τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, καθώς και σημαιοφόρων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Αντιρρίου συνεχίζοντας το ταξίδι του προς τη Γέφυρα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί στην ανακοίνωση της, για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις