Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΙΛΑΝΟ: ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ, ΜΠΕΛΑ ΧΑΝΤΙΝΤ ΚΑΙ MILLENIALS ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

ΜΙΛΑΝΟ: ΚΕΝΤΑΛ ΤΖΕΝΕΡ, ΜΠΕΛΑ ΧΑΝΤΙΝΤ ΚΑΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γεύση από Dsquared, Dolce e Gabbana, Tods

Οι επιδείξεις των διάσημων ιταλικών labels Dsquared2 και Dolce e Gabbana αλλά και η  νέα διαφημιστική καμπάνια της Tods ξεχώρισαν στην ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου που μόλις τελείωσε. Οι παρουσίες των αμερικανίδων καλλονών Κένταλ΄Τζένερ και Μπέλα Χαντίντ με γούνες και καρώ πουκάμισα αλλά και άνετα παπούτσια loafers όπως και οι γόνοι διασημοτήτων της κατηγορίας «Millenials» που ανεβαίνουν στην πασαρέλα πλάι σε μοντέλα ξεσήκωσαν τα φλας εν όψει του χειμώνα 2018-2019.

 

-Το σόου των Dsquared2 «άνοιξε» με τη Μπέλα Χαντίντ σε ανδρόγυνο outfit και έκλεισε με την Κένταλ Τζένερ η οποία φορούσε εμπριμέ μάξι με «μύτες» και πελώριο, θεαματικό γούνινο πανοφώρι. Τα κάλλη των supermodels βέβαια δεν κάλυψαν τις έντονες διαμαρτυρίες για τη χρήση φυσικής γούνας από τους δίδυμους ιταλοκαναδούς (που λατρεύουν τη Μύκονο και τρελαίνουν τα πλήθη με την επεξεργασία των πανάκριβων τζιν τους)

 

-Στους Dolce e Gabbana η νέα γενιά της ψηφιακής επικοινωνίας ήταν πάλι πρωταγωνίστρια. Νεαρά αγόρια με την επωνυμία Millenials όπως οι γιοι των ηθοποιών Ντάνιελ Ντει Λιούις, Τζουντ Λο, Πιρς Μπρόσναν, Τζέιμς Μάρντσεν του ράπερ P. Diddy, καθώς και της σεξοβόμβας Πάμελα Αντερσον δηλάδή οι Γκάμπριελ Λιούις, Ράφερτι Λο, Πάρις Μπρόσναν, Τζακ Μάρντσεν, Κρίστιαν Κομπς, Μπάντον και Ντύλαν Λι μαζί με το βρετανό τραγουδιστή Tinie και τον ηθοποιό και σταρ του ίντερνετ Κάμερον Ντάλας περπάτησαν  ντυμένοι με αναγγεννησιακά αγγελάκια, σακάκια εποχής, λαμπερά μπροκάρ, άνθινα εμπριμέ και στέμματα. Ανάμεσα στους θεατές ήταν ο σταρ του σήριαλ Game of Thrones Κιτ Χάρινγκτον, πρέσβης των Dolce e Gabbana στις τελευταίες διαφημίσεις τους και βέβαια η ιταλίδα style expert Αννα ντελο Ρούσο.

-Η Tods παρουσίασε την καμπάνια της άνοιξης που καταφθάνει όπου αξεσουάρ και ρούχα πολύτελούς κατασκευής αναδεκνύονται από την Κένταλ Τζένερ και τον ωραίο ιταλό αστέρα του κλασικού μπαλέτου Ρομπέρτο Μπόλε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View