Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την πίτα του έκοψε το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο - Αποχωρούν δύο μέλη της Διοικούσας

Την πίτα του έκοψε το Ελληνικό Ανοικτό Π...

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στην Πάτρα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στην Πάτρα. Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης, ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και στους Διοικητικούς Υπαλλήλους.

Στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε επίσης και στα δυο μέλη της Διοικούσας Επιτροπής που αποχωρούν από την Διοικούσα. Συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών, Καθηγητής Χριστόφορος Κροντηράς καθώς και ο Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Θεμάτων και Διεθνών Σχέσεων Καθηγητής Γιώργος Ανδρουλάκης, οι οποίοι υπέβαλαν κατά σειρά πρόσφατα στον αρμόδιο Υπουργό Παιδείας τις παραιτήσεις τους από τη Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου.

Στις επιστολές τους αναφέρονται στους λόγους της παραίτησής τους, οι οποίοι, όπως ανέφερε , βεβαίως ουδόλως σχετίζονται με τα συναισθήματά τους και το κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της ΔΕ.

«Ξεκινήσαμε μαζί, συνεργαστήκαμε στενά και σχεδιάσαμε ένα τεράστιο έργο, αυτό της ακαδημαϊκής και διοικητικής ανανέωσης και αναδιοργάνωσης του ΕΑΠ.

Πρόσφεραν πολλά στο Ίδρυμα ανιδιοτελώς μέσα σε συνθήκες απίστευτης πίεσης και με προφανή αφιέρωση, σε βάρος της προσωπικής ακαδημαϊκής τους καριέρας.

Η προσωπική μου ευγνωμοσύνη είναι μέγιστη, παρόμοια θεωρώ, ότι αισθάνεται μια μεγάλη μερίδα της πανεπιστημιακής κοινότητας.», είπε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται το Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης Orange Water 3 στην Βιβλιοθήκη του ΕΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις