Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Παρουσιάζει η Πατρινή Ευδοκία Νεφέλη το νέο της βιβλίο "Μια σειρήνα στο Σορέντο"

Παρουσιάζει η Πατρινή Ευδοκία Νεφέλη το ...

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Βυζαντινό

Οι Εκδόσεις Silk (Bell / Χαρλένικ Ελλάς) με την υποστήριξη του Βιβλιοπωλείου discover  παρουσιάζουν το πρώτο μυθιστόρημα  της Πατρινής Ευδοκία Νεφέλη με τίτλο "Μια σειρήνα στο Σορέντο". Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και Ώρα 19:30 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Βυζαντινό (Πεζόδρομος Ρήγα Φερραίου 106, Τηλ.:2610243000).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

- Ευσταθία Κουλούρη, Χημικός Πανεπιστημίου Πατρών

- Αναστασία Δημητροπούλου, Φιλόλογος - Μεταφράστρια

Με φόντο την κοσμοπολίτικη ακτή του Αμάλφι, το "Μια σειρήνα στο Σορέντο" είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Ευδοκίας Νεφέλη, μια συναρπαστική ιστορία όπου ο έρωτας συναντά το μυστήριο.

Είσοδος ελεύθερη.

Η περίληψη του βιβλίου που αναγράφεται στο οπισθόφυλλο:

Όταν ο έρωτας συναντήσει την περιπέτεια θα γεννηθεί... μια Σειρήνα στο Σορέντο.

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Θάλεια Γαλάνη δέχεται μια πρόσκληση για να τραγουδήσει σε ένα λαμπερό γκαλά μόδας στην Ιταλία. Η μοίρα θα την οδηγήσει στο πανέμορφο Σορέντο, στη βίλα του επιτυχημένου επιχειρηματία Βιτσέντσο Ντι Νότε -του πιο γοητευτικού άντρα που είχε αντικρίσει ποτέ.

Η ακατανίκητη έλξη που γεννιέται από την πρώτη στιγμή που διασταυρώνονται τα βλέμματά τους υπονομεύει την απόφαση της Θάλειας να μη χαρίσει ξανά την καρδιά της σε κανέναν άντρα. Ο Έντσο, όμως, μαγεμένος από την εκθαμβωτική ομορφιά της, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Την ίδια στιγμή, ένας αδίστακτος συλλέκτης αρχαίων αντικειμένων και η επιθυμία του να αποκτήσει την πολύτιμη «Σειρήνα», ένα μεγάλης αξίας εύρημα από την εποχή των ταξιδιών του Οδυσσέα στη Μεσόγειο, ταράζουν την ηρεμία στο ηλιόλουστο Σορέντο...

Με φόντο την κοσμοπολίτικη ακτή του Αμάλφι, το «Μια σειρήνα στο Σορέντο» είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Ευδοκίας Νεφέλη, μια συναρπαστική ιστορία όπου ο έρωτας συναντά το μυστήριο.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Ευδοκία γεννήθηκε στην Πάτρα. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε μεγάλη αγάπη για τις τέχνες και ιδιαίτερα για τη λογοτεχνία. Λατρεύει τα ταξίδια, ενώ παθιάζεται με τη μουσική, τον χορό και το τραγούδι.

Στον ελεύθερο χρόνο της ζωγραφίζει τοπία εμπνευσμένα από τη φύση της Μεσογείου και έχει αδυναμία στον καλό καφέ και τη σοκολάτα. Τη μαγεύουν τα αυγουστιάτικα δειλινά και εκτιμά ιδιαίτερα το καλό σινεμά και το θέατρο. Πέραν των σπουδών της στην ιατρική, η Ευδοκία είναι ένα εργαζόμενο κορίτσι. Το «Μια Σειρήνα στο Σορέντο» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα, ενώ αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture