Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

To Bodegas κι ο σεφ του Στάθης Κόκκαλης, κρατούν ψηλά το λάβαρο της γαστρονομίας της πόλης!

To Bodegas κι ο σεφ του Στάθης Κόκκαλης,...

Το αγαπημένο wine bar/restaurant της Ρήγα Φεραίου!

Στην Πατρα βρεθηκε επιτροπη του Αθηνοραματος και του οδηγου Alpha Guide. Οπως ειδαμε στην ανανεωση του οδηγου, καθως και στο αρθρο του Βαλσαμη Δουκακη, το Bodegas κλεβει τις εντυπωσεις και συγκεντρωνει την υψηλοτερη βαθμολογια στην πολη με ανοδικες ακομα τασεις κατι που σημαινει οτι ισως μπορουμε να ελπιζουμε για κατι πολυ καλυτερο στο μελλον.

Οπως εχει γινει ηδη αντιληπτο φαινεται να υπαρχει μια γαστρονομικα υπολογισιμη δυναμη στην Πατρα και αυτη δεν ειναι αλλη απο το Bodegas, που για πρωτη φορα κανει ουσιαστικα βηματα στην μοντερνα διεθνη κουζινα και φερνει την πολη στην αφροκρεμα των εστιατοριων ολης της Ελλαδας.

Τα βηματα που ξεκινουν καποια χρονια πισω, οταν ο Chef Σταθης Κοκκαλης προτεινε μεσω του Bodegas ενα διαφορετικο υφος κουζινας, ισως αγνωστο για την πολη με αρκετη δοση ρισκου μα οπως φαινεται εκτος απ τον κοσμο που το εχει αγκαλιασει και επαγγελματιες γευσιγνωστες ανα την Ελλαδα εχουν μια καλη κουβεντα να πουν για αυτη την προσπαθεια.

Μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν και οι ιδιοκτητες Γιωργος Κουλης, Λευτερης Ανδριοπουλος και Ανδρεας Τζουδας που επενδυσαν σε μια ιδεα που δεν υπηρχε στην πολη και κρατησαν υψηλα στανταρ.

Οσο αναφορα τον τελευταιο, ο οποιος ειναι και ο sommelier του Bodegas, εχει καταφερει να φτιαξει ενα μικρο θυσαυρο κρασιων με πανω απο 350 ετικετες που μπορειτε να θαυμασετε στο κελαρι του Bodegas κυριως απο Ελληνικους αμπελωνες αλλα και σπανιες ετικετες απ ολο τον κοσμο για καθε γουστο.

Απ την μερια του ο Chef Σταθης Κοκκαλης δεν εχει σταματησει ουτε μερα να μας εκπλησει μαζι με την ομαδα του, με τις ψαχμενες πρωτες υλες και τις ιδιαιτερου καλους εικονες και γευσεις των προτασεων του.

Ετσι λοιπον το Bodegas κραταει ψηλα το λαβαρο της γαστρονομιας της πολης και αυτο φαινεται να το προσεχουν ολο και περισσοτερο οι μεγαλες δυναμεις της γαστρονομιας της Ελλαδας.

Ευχομαστε να συνεχισει ακομα πιο δυνατα και με τον ιδιο ζηλο κανοντας περηφανη την πολη μας που το εχει αναγκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life