Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πυροβόλησε και τραυμάτισε 21χρονο σε στάνη - Στο νοσοκομείο του Ρίου σε σοβαρή κατάσταση ο νεαρός

Πυροβόλησε και τραυμάτισε 21χρονο σε στά...

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 54χρονου δράστη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει από τις 2 σήμερα τα ξημερώματα η Αστυνομία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 54χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων!

Ο δράστης, ένεκα προσωπικών διαφορών σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr πήγε με κυνηγετικό όπλο σε στάνη στην περιοχή Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, ιδιοκτησίας 54χρονου και 21χρονου (πατέρας και γιος) και αρχικά απείλησε με το όπλο τον 54χρονο.

Εν συνεχεία, πυροβόλησε εναντίον του 21χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Ο νεαρός διεκομίσθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του καθώς απαιτείται επιπλέον χειρουργική επέμβαση. Τα τραύματά του σύμφωνα με την αστυνομία είναι σοβαρά!

Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του!

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα στο Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας με κυνηγετικό όπλο απείλησε 54χρονο ημεδαπό και τον 21χρονο γιό του και στη συνέχεια πυροβόλησε μια φορά τραυματίζοντας τον 21χρονο στην κοιλιά.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις