Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρίσιμη εβδομάδα για την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης -Νέο βίντεο

Κρίσιμη εβδομάδα για την υπόθεση θανάτου...

Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα θα είναι αυτή που ξεκινάει, για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης. Της μητέρας τριών παιδιών, που μετά την εξαφάνισή της, βρέθηκε νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της. Αν και οι αρχές προσανατολίζονταν προς την αυτοκτονία η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Βγαίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Αυτή την εβδομάδα, αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, με προτεραιότητα στην άγνωστη ουσία που βρέθηκε στον λάρρυγγα της 44χρονης. Να είναι κάποιο υλικό από την καύση που έγινε μέσα στο αυτοκίνητό της; Να πρόκειται για κάτι άλλο; Θυμίζουμε ότι η γυναίκα πέθανε από τις αναθυμιάσεις και τις δηλητηριώδεις ουσίες που εισέπνευσε, από τη φωτιά μέσα στο αυτοκίνητό της ενώ είχε εγκαύματα στο σώμα της και κυρίως στα χέρια…

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο

Απόψε, στο δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκε ακόμα ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο κατέγραψε μία κάμερα ασφαλείας σε φούρνο της περιοχής. Σε αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο της 44χρονης να κινείται στο δρόμο, χωρίς να διακρίνεται καθαρά αν ήταν μόνη της μέσα σε αυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις