Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Δίκαιη νίκη, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Δίκαιη νίκη, συγ...

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των «κοκκινόμαυρων» ήταν μετά το τέλος του αγώνα στην Άρτα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Η Παναχαϊκή πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Καραϊσκάκη με 1-0.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Παναχαϊκής:

«Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα, που έχει καλή πορεία στις πρώτες αγωνιστικές, παρότι νεοφώτιστη. Ένα πράγμα που μας δυσκόλεψε ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος, αλλά αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες.

Είχαμε προετοιμαστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για αυτό το ματς και το μόνο που θέλω να πω είναι πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν τεράστια προσπάθεια, ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας και νομίζω δίκαια πήραμε τη νίκη.

Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλο γκολ και να κλειδώσουμε τη νίκη, γιατί όσο ήταν το σκορ στο 1-0 ήταν εύθραυστο. Μας βοήθησαν αρκετά οι αλλαγές μας και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια.

Συγχαρητήρια στον κόουτς Παπαβασιλείου για την ομάδα του. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που και σήμερα ήταν στην Άρτα και μας στήριξε όπως κάνει κάθε φορά».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασταμάτητη η Παναχαϊκή - Νίκησε 1-0 στην Άρτα τον Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports