Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζίμης Πανούσης: "Πήγα για τρίτη φορά στον άλλο κόσμο και δεν μου άρεσε καθόλου

Τζίμης Πανούσης: "Πήγα για τρίτη φο...

Τα τελευταία λόγια του

Ο Τζίμης Πανούσης έφυγε αναπάντεχα χθες από τη ζωή προκαλώντας λύπη στην οικογένεια, στους φίλους, στους συνεργάτες του αλλά και στους θαυμαστές του. Γνωστός για τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο στίχο του, σε ένα μήνα παρά μία μέρα θα είχε γενέθλια (12.02.1954) αλλά δεν πρόλαβε. Ο Τζίμης είχε δυο μεγάλες αδυναμίες, τον γιο και την κόρη του. Μάλιστα με τον γιο του Άρη συνεργαζόταν και στην ιστοσελίδα που διατηρούσε.

Ο «αποχαιρετιστήριος» στίχος

Λίγες ώρες μετά από τον θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη, οι συνεργάτες του έγραψαν ένα αποχαιρετιστήριο στίχο. Όσοι μπαίνουν στην προσωπική ιστοσελίδα του Τζίμη Πανούση βλέπουν γραμμένο τον στίχο «σε χαχανα και γέλια να χαθώ» από το τραγούδι «Ο λάκκος με τ’ αστεία», με τον οποίο επέλεξαν να τον αποχαιρετήσουν οι δικοί του άνθρωποι.

Τότε ο Τζιμάκος είχε μιλήσει στους θαυμαστές του για την περιπέτεια της υγείας του μέσα από την ιστοσελίδα του με μία λιτή και αθυρόστομη ανακοίνωση. «Πήγα για τρίτη φορά στον άλλο κόσμο και δεν μου άρεσε καθόλου! Χωρίς σκηνικά, απέραντη μοναξιά και μύριζε αλβανική φούντα. Κάθισα ένα τέταρτο και όπου φύγει φύγει πίσω στο μπουρδέλο. Σε καμιά δεκαριά μέρες επιστρέφω στις πίστες!!! (Πρώτα ο γιατρός)» είχε γραψει.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα είχε ανακοινώνει ότι η τελευταία του παράσταση στο Κύτταρο δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αιφνίδιου θανάτου που αναβλήθηκε επ ‘ αόριστον και καλούσε τους θαυμαστές του στην παράσταση που θα «ανέβαζε» τον Μάρτιο… Όμως δεν πρόλαβε.

«Λόγω αιφνίδιου θανάτου που αναβλήθηκε επ’ αόριστον.. η παράσταση στις 30/12 δεν θα πραγματοποιηθεί.. Ο βιονικός πλέον Τζίμης Πανούσης σας περιμένει τα ΠαρασκευοΣάββατα του Μαρτίου στο Κύτταρο με το γελοιόδραμα «Όλοι οι Χαζοί Μπορούμε» για δυνατές συγκινήσεις και αναπάντεχα απρόοπτα».

 

Με πληροφoρίες από newsit.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight