Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ-Συνεχίζουν ανοδικά ΠΑΟΚ και Κολοσσός

Α1 μπάσκετ: Ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο...

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ και Κολοσσός συνέχισαν με νίκες την πολύ καλή τους πορεία στη φετινή Α1 Basket League. Το Αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν επιβλητικός μετά την πρώτη περίοδο, και ιδιαίτερα στην δεύτερη, με αποτέλεσμα να φτάσει με άνεση στην εντός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου Βίκος Cola (92-74) για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα μέσα στο 2018 κατέκτησε ο Κολοσσός H Ηotels καθώς επικράτησε στο «Βενετόκλειο» με 78-60 των Τρικάλων BC Aries για την 12η αγωνιστική της Basket League. Κομβικό σημείο για την εξέλιξη του αγώνα ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο όταν η ομάδα της Ρόδου με έξι εύστοχα τρίποντα ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα βάζοντας έτσι τις βάσεις για την επικράτησή της.

Από την άλλη οι Θεσσαλοί που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Φώτη Τακιανό, γνώρισαν την όγδοη συνεχόμενη ήττα τους στη λίγκα.

Σήμερα πέφτει η αυλαία της 12ης και προτελευταίας για τον πρώτο γύρο, αγωνιστικής της Α1. Το ντέρμπι της Αθήνας μονοπωλεί το ενδιαφέρον, με την ΑΕΚ να είναι τυπικά γηπεδούχος στην αναμέτρηση με τον συγκάτοικο της Παναθηναϊκό.

Η Ένωση που είναι η μοναδική εν Ελλάδι ομάδα που έχει κερδίσει τους «πράσινους» (στον ημιτελικό του Κυπέλλου) θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός, που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αναμένεται να έχει εύκολο έργο στο ΣΕΦ απέναντι στον Γυμναστικό Σύλλογο-Φάρο.

Τέλος το Ρέθυμνο του Νίκου Βετούλα υποδέχεται στην Κρήτη τον Άρη του Παναγιώτη Γιαννάκη, στην πιο αμφίρροπη ίσως αναμέτρηση της ημέρας.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Λαύριο – Προμηθέας  101-87

Κολοσσός Ρόδου – Τρίκαλα  78-60

Κόροιβος – Κύμη  59-73

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος  92-74

Κυριακή 14/1

15:30 Ρέθυμνο - Άρης

16:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

19:00 Ολυμπιακός - Γυμν. Λάρισας Φάρος

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Ήττα για τον Κόροιβο από την Κύμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports