Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στη Λιβαδειά ο διαιτητής το ξεκίνησε για να το... διακόψει!

Στη Λιβαδειά ο διαιτητής το ξεκίνησε για...

Την οριστική ήταν η διακοπή του αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Την οριστική διακοπή του αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, για την 17η αγωνιστική της Super League, αποφάσισε ο διαιτητής Ευαγγέλου. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για 10', ωστόσο η δυνατή βροχή και ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λιβαδειάς, ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να σταματήσει το παιχνίδι.

Αυτή η απόφαση εκνεύρισε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν κατάλαβαν γιατί ξεκίνησε ο αγώνας, μιας και ο αγωνιστικό χώρος ήταν από την αρχή κακός. Πλέον οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν σημερα στις 19:30 από το 10ο λεπτό, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει, αλλιώς θα αναβληθεί και θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή για την ημερομηνία της διεξαγωγής του.

Σ' αυτά τα λίγα λεπτά που διεξήχθη το παιχνίδι η κάθε ομάδα είχε από μία καλή ευκαιρία. Στο 4' Ο Σουμπίνιο έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μουνιέ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος, Νουάνκο, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η «ΛΟΥΞ» Μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports