Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή για το "θαύμα" στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή για το "θαύμα&qu...

Γαι το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ

H Παναχαϊκή που θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς τον Νιέβες θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 7 το απόγευμα εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στο ματς για την 13η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ

Ο ΠΑΟΚ με 26 βαθμούς ύστερα από 11 αγώνες (έχει και τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου) θέλει να περάσει ανώδυνα τις απουσίες των τραυματιών Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς και Χάρη Σακόγλου και από την επόμενη αγωνιστική και με την είσοδο του νέου διαγωνίου Νικολάι Ουσίκοφ να παρουσιάσει ακόμα πιο δυναμικό προφίλ.

Ο Χάρης Σακόγλου που έπαθε θλάση στο γαστροκνήμιο θα επιστρέψει στην ενεργό δράση τέλος Ιανουαρίου, ενώ ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς που έχει πρόβλημα στη μέση θα προφυλαχθεί στον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να ενισχύσουν την ομάδα, δίνοντας δυναμικό παρών στο Παλατάκι.

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου και ο Σταύρος Σταματόπουλος δεν υπολογίζει τον Νιέβες που διαγνώστηκε με κοίλες στους σπονδύλους του αυχένα. «Έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση επιχειρώντας να εκμεταλευτούμε και τις απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ», είπε ο προπονητής της Παναχαϊκής Σταύρος Σταματόπουλος.

Η πατρινή ομάδα είναι η μοναδική στην κατηγορία που δεν έχει νίκη και με 2 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στον αγώνα του Α΄γύρου στην Πάτρα ο Ντανιέλε Ρίτσι είχε κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος σε 7 αγώνες με την Παναχαϊκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκινούν οι ακαδημίες της Παναχαϊκής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports