Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: "Έχουμε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα"

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: "Έχουμε έναν...

Οι δηλώσεις του προπονητή της Παναχαϊκής

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα (15.00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση: «Μετά τη σημαντική νίκη της περασμένης Κυριακής, που μας έδωσε πολλά βαθμολογικά οφέλη, έχουμε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα.

Στο τελευταίο μας παιχνίδι είχαμε λανθασμένες αποφάσεις οι οποίες μας οδήγησαν σε ασυνήθιστα λάθη για το επίπεδο της δουλειάς και της ποιότητας των παικτών μας. Το σημαντικό ωστόσο ήταν πως μάθαμε αρκετά και συγχρόνως χωρίς απώλειες.

Παρόλα αυτά,  όπως πήγε ο  αγώνας στο 2-1, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε αντικειμενικά να έχουμε ένα σκορ 3-1, ίσως και ακόμη μεγαλύτερο, αντί μιας αγχώδους  νίκης.

Την Κυριακή ο αντίπαλός μας έχει μια εξαιρετικά καλή, ποιοτική και με συνοχή ομάδα η οποία, παρά το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστη, πραγματοποιεί πολύ καλές και μεστές εμφανίσεις συνδυάζοντάς τες και με υψηλή βαθμολογική συγκομιδή.
Έχει έναν καλό προπονητή ο οποίος κάνει πολύ σοβαρή δουλειά μαζί με τους παίκτες του.

Εμείς, από την πλευρά μας, είχαμε μια καλή εβδομάδα. Δουλέψαμε πάνω στους στόχους που έχουμε βάλει για τον συγκεκριμένο αγώνα,  αλλά και στη βελτίωση των δικών μας στοιχείων που κάθε εβδομάδα θέλουμε να βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Στοιχείων που μας χαρακτηρίζουν.

Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες μας που μπαίνουν για να παίξουν,  είναι πολύ καλά και ανταποκρίνονται όποτε και για όσο τους ζητηθεί.

Αυτό είναι δύσκολο, συγχρόνως όμως  είναι και το μεγάλο ατού για μια ομάδα. Είναι όμως απαραίτητη προϋπόθεση για τη δική μας ομάδα.

Παράλληλα και με την προσθήκη και των δύο νέων παικτών μας, του Γιώργου (Ντάσιου) και του Στέλιου (Βασιλείου), οι οποίοι εγκλιματίστηκαν πολύ γρήγορα, είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την βοήθειά τους στην τελευταία νίκη μας. Ιδιαίτερα δε γιατί  είναι μαζί  μας από πέρυσι στα δύσκολα και αυτό και το νιώθουμε και το αναγνωρίζουμε.

Θα τους περιμένουμε και  στην Άρτα, όπως έχουν κάνει σε όλα τα γήπεδα φέτος, για να δείξουν την αγάπη τους με τη θερμή  υποστήριξή τους. Να δώσουν ώθηση στην ομάδα μας και να αποτελέσουν, για ακόμα μια φορά, παράδειγμα με την όλη συμπεριφορά τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Κ20 της Παναχαϊκής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports