Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επί τάπητος η έξαρση του μεταναστευτικού- Δέσμευση για ενίσχυση σε μέσα και προσωπικό

Πάτρα: Επί τάπητος η έξαρση του μεταναστ...

Σύσκεψη παρουσία του αρμόδιου Γ.Γ. της κυβέρνησης

15:40 Την δέσμευση ότι θα υπάρχει ενίσχυση με προσωπικό αλλά και τεχνικά μέσα ώστε να αντιμετωπιστεί το αυξημένο πρόβλημα με τους μετανάστες στην παραλιακή της Πάτρας, ανέλαβε ο γ.γ. Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη με όλους του εμπλεκομένους φορείς της πόλης.

 

 

14:00 Σύσκεψη παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, αρμοδίου για θέμα αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης, Τζενέτου Φιλιππάκου, πραγματοποιείται στην Πάτρα. Η συνάντηση γίνεται με αφορμή την έξαρση του προβλήματος με τους μετανάστες στην παραλιακή οδό της Πάτρας.

Αναμένεται να συζητηθούν και να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια του νέου λιμανιού της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Συμμετέχουν επίσης ο Κεντρικός Λιμενάρχης Δημήτρης Κυριακουλόπουλος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Νίκος Κοντοές, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αχαΐας, Νίκος Κοτρωνιάς, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών Απόστολος Μαρτζάκλης, ο ναυτιλιακός πράκτορας Γιώργος Τελώνης καθώς και μέλη του συλλόγου Αυτοκινητιστών Διεθνών Μεταφορών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις