Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Λυπάμαι πολύ που συνεργάστηκα με τον Γούντι Άλεν", δήλωσε η ηθοποιός Μίρα Σορβίνο

«Λυπάμαι πολύ που συνεργάστηκα με τον Γο...

Είχε παίξει στην ταινία "Ακαταμάχητη Αφροδίτη" κερδίζοντας μάλιστα Όσκαρ

Η Μίρα Σορβίνο δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή προς την κόρη του Γούντι Άλεν, την Ντίλαν Φάροου, για να της εκφράσει την λύπη της που συνεργάστηκε με τον πατέρα της στην κωμωδία του 1995 "Ακαταμάχητη Αφροδίτη".

Η 32χρονη Ντίλαν Φάροου, την οποία είχε υιοθετήσει ο Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός όταν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Μία Φάροου, τον έχει κατηγορήσει δημοσίως ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στη σοφίτα του σπιτιού τους σε ηλικία 7 ετών.

Η Μίρα Σορβίνο, η οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ β’ γυναικείου για τον ρόλο της πόρνης στην συγκεκριμένη ταινία, δήλωσε ότι "λυπάται πολύ" που είχε αποδεχτεί τον ρόλο στην ταινία και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί μαζί του στο μέλλον.

"Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως πρέπει να ένιωσες, όλα αυτά τα χρόνια, βλέποντας κάποιον που σε πλήγωσε ως παιδί, ένα ευάλωτο μικρό παιδί υπό την φροντίδα του, να επιδοκιμάζεται ξανά και ξανά, από αναμέτρητους στο Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων και εγώ που τον αποθέωναν και αδιαφορούσαν για σένα", αναφέρει η Σορβίνο στην επιστολή της που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post.

"Ως μητέρα και ως γυναίκα, μου ραγίζει την καρδιά. Λυπάμαι τόσο, μα τόσο πολύ!".

Τον περασμένο χρόνο η 50χρονη Μίρα Σορβίνο ήταν μια από τις πολλές προσωπικότητες του Χόλιγουντ, που μίλησαν στον 30χρονο Ρόναν Φάροου (που είναι γιος της Φάροου και του Γούντι Άλεν) για τις εμπειρίες της με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight