Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θέα με... σκουπίδια σ’ ένα από τα πιο όμορφα "μπαλκόνια" της Πάτρας- ΦΩΤΟ

Θέα με... σκουπίδια σ’ ένα από τα πιο όμ...

Φταίει ο… Χατζηπετρής

Την υπέροχη θέα της Πάτρας από ψηλά παρέα με απίθανα… σκουπίδια έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι κάνουν τον κόπο ν’ ανέβουν προς τον «Ασύρματο» της πόλης, κοντά στις κεραίες που βρίσκονται στην περιοχή. Εκεί εδώ και χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα πάρκο εις μνήμην του Φώτιου Καρμακόλια, το οποίο προσελκύει πολλούς Πατρινούς που θέλουν να ηρεμήσουν από την πολύβουη και να θαυμάσουν τις ομορφιές της από ψηλά.

Δυστυχώς όμως η… παρέα τους είναι εξαιρετικά ενοχλητική καθώς το παρκάκι είναι γεμάτο από σκουπίδια που κάποιοι άλλοι πέταξαν νωρίτερα και κανείς δεν φρόντισε να απομακρυνθούν. Τι να σου κάνει και η παλιά φθαρμένη ταμπέλα του Δασαρχείου Πατρών που ενημερώνει τους επισκέπτες ότι πρόκειται για δασική έκταση και απαγορεύεται η ρίψη μπάζων και απορριμμάτων;

 

 

Σίγουρα η ευθύνη ανήκει προσωπικά στον καθέναν από μας όμως το σίγουρο είναι ότι εάν ο Δήμος είχε φροντίσει να έχει τοποθετήσει στο σημείο έναν κάδο ή ένα καλαθάκι που θ’ άδειαζε ανά τακτά διαστήματα, θα βοηθούσε κατά πολύ την κατάσταση.

Αυτό ζητούν επιτακτικά και οι συμπολίτες που συνάντησε στο όμορφο αυτό «μπαλκόνι» της Πάτρας το thebest.gr. Σίγουρα πρόκειται για μια παράλειψη που όμως εύκολα αντιμετωπίζεται, επισημαίνουν, και φυσικά, στο μεταξύ, μπορούν να περνούν, που και που, τα συνεργεία καθαριότητας για ένα… φρεσκάρισμα.

Είναι κρίμα, μας λένε, να μετατρέπεται ο χώρος σε χωματερή, με δεδομένο ότι πριν κάποιο διάστημα έγιναν προσπάθειες καλλωπισμού του πάρκου με την προσθήκη ξύλινων κατασκευών (τραπέζι και παγκάκια) που βελτίωσαν κάπως τα πράγματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις