Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φέντερερ: "Επικός ο τελικός πέρυσι με τον Ναδάλ"

Φέντερερ: "Επικός ο τελικός πέρυσι ...

Kαλείται φέτος στο Όπεν της Αυστραλίας να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι

Ο Ρότζερ Φέντερερ καλείται φέτος στο Όπεν της Αυστραλίας να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους διοργανωτές του Grand Slam, αναφέρθηκε στον περσινό τελικό κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ήταν ένας εκπληκτικός τελικός και μια εκπληκτική στιγμή για μένα. Θυμάμαι που είχα όλους αυτούς τους αγώνες των 5 σετ και στο τέλος έναν επικό αγώνα με τον Ράφα. Θεωρώ πως το 5ο σετ στον περσινό τελικό είναι ίσως το καλύτερο που έχω παίξει ποτέ μου. Ήταν τεράστια έκπληξη και γι' αυτό νομίζω πως ήταν το αποκορύφωμα της περσινής χρονιάς, που ξεπερνάει ακόμη και τη νίκη στο Γουίμπλεντον».

Θυμίζουμε πως στον περσινό συγκλονιστικό τελικό οι δύο τενίστες μοιράστηκαν τα πρώτα τέσσερα σετ (6-4, 3-6, 6-1, 3-6) και στο τελευταίο ο Ναδάλ προηγήθηκε 1-3, αλλά μετά από μια συγκλονιστική προσπάθεια, ο Φέντερερ το «γύρισε» σε 6-3 και κατέκτησε τον τίτλο, αρχίζοντας έτσι την διαδρομή του σε μια εκπληκτική για τον ίδιο χρονιά, που του απέφερε πέντε τίτλους και από το νο 16 ανέβηκε στο νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορυφαία προσωπικότητα της χρονιάς ο Ρότζερ Φέντερερ

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports