Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το παρασκήνιο του μαχαιρώματος σε μαγαζί στην Πάτρα - Με... παρελθόν ο δράστης

Το παρασκήνιο του μαχαιρώματος σε μαγαζί...

Νοσηλεύεται ο 26χρονος

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας ο δράστης προχθές αργά το βράδυ, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Πάτρα όπου εργάζονταν 26χρονος Έλληνας, τον οποίο προπηλάκισε και στη συνέχεια έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας τον στον θώρακα και στο δεξιό του μηρό. Ο 26χρονος τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα μεθοδικές και ενδελεχείς έρευνες, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να ταυτοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, τον οποίο εντόπισαν χθες το πρωί και τον συνέλαβαν.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

 

............

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ένας 51χρονος, ο οποίος προσήχθη από την αστυνομία ως ο δράστης του μαχαιρώματος, που σημειώθηκε χθες βράδυ σε κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr πρόκειται για έναν 51χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε στα Ζαρουχλέικα, προσήχθη και εν συνεχεία η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη.

Συνελήφθη ο 51χρονος που προσήχθη για το μαχαίρωμα του σερβιτόρου σε κατάστημα της Πάτρας - Στα Ζαρουχλέικα τον εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ

 

Χθες βράδυ γύρω στις 11 ένας άνδρας πήγε στο κατάστημα και χωρίς να μιλήσει καν, μαχαίρωσε έναν 26χρονο, που εργάζεται εκεί ως σερβιτόρος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς είναι θείος ενός νεαρού, ο οποίος φέρεται το προηγούμενο βράδυ να είχε εμπλακεί σε επεισόδιο στο κατάστημα. Και φαίνεται πως ο 51χρονος έδρασε για λογαριασμό του ανιψιού του. Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, ο 26χρονος δεν είχε εμπλοκή ή προηγούμενα με τον δράστη ούτε και με άλλο συγγενικό του πρόσωπο. Ούτε γνωρίζονταν. Ισχυρίζονται πως ο 51χρονος μπήκε στο κατάστημα και πριν μαχαιρώσει τον 26χρονο είχε επιτεθεί σε άλλο σερβιτόρο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 51χρονο ως τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου αξιοποιώντας υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και μαρτυρίες.

Ο νεαρός δέχτηκε δύο μαχαιριές. Μια στην κοιλιά και μία στο δεξί πόδι και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις