Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Η Μεταμόσχευση μαλλιών στην καλύτερη κλινική του κόσμου που βρίσκεται στην Ελλάδα: Η ιστορία του Diego

Η Μεταμόσχευση μαλλιών στην καλύτερη κλι...

Μια αληθινή ιστορία...

Η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται με τον πιο σύγχρονο τρόπο στην Ελλάδα και στη βραβευμένη ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο, Advanced Hair Clinics, όπου τα επιτυχημένα περιστατικά διαδέχονται το ένα το άλλο και αλλάζουν προς το καλύτερο τις ζωές πολλών ανθρώπων. Η ιστορία του DiegoPerez είναι μία από τις πολλές, καθημερινές ιστορίες που έχουν να μας διηγηθούν οι άνθρωποι της Advanced Hair Clinics.. Ο Diego, 38 ετών, είναι από τη Νικαράγουα και εργάζεται ως αναπληρωτής πρέσβης και αρχηγός αποστολής στην πρεσβεία της Νικαράγουα στην πόλη Ριάντ. Όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον καθρέφτη και με την αραίωση των μαλλιών του, αποφάσισε ότι πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό γιατί η εικόνα αυτή του πρόσθετε χρόνια και ήδη η ψυχολογία του είχε αρχίσει να επηρεάζεται. Κάνοντας λοιπόν μια εκτενή αναζήτηση και έρευνα στο internet, ανακάλυψε την Advanced Hair Clinics και το πλούσιο υλικό με βίντεο και φωτογραφίες από αποτελέσματα, καθώς και οι πλούσιες διακρίσεις και πιστοποιήσεις τον οδήγησαν στην απόφαση να έρθει στην Αθήνα.


Τα σημεία- κλειδιά που οδήγησαν τον Diego στην επιλογή της συγκεκριμένης κλινικής ήταν τα εξής:
1. Στην Advanced Hair Clinics εφαρμόζεται η πιο σύγχρονη μέθοδος

μέθοδος FUE (follicular unit extraction) είναι πράγματι η λιγότερο επεμβατική και πιο σύγχρονη τεχνική σήμερα. Δεν δημιουργεί αντιαισθητικές ουλές όπως οιπαλαιότερες τύπου Strip/Fut και εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία ενώ τα τριχοθυλάκια εξάγονται και εμφυτεύονται ένα προς ένα. 

2. Η υπερσύγχρονη κλινική και το εξειδικευμένο προσωπικό
.

Ο Diego μίλησε αρχικά στο skype με το έμπειρο προσωπικό της Advanced HairClinics όπου του έλυσαν όλες τις απορίες σχετικά με τη διαδικασία, ενώ ο ίδιος έστειλε έναν φίλο του να δει τον χώρο. Η κλινική διαθέτει έναν σύγχρονο εξοπλισμό και βρίσκεται στα πιο κεντρικά σημεία της χώρας. Ο Diego έψαξε πολύ καλά πριν έρθει στην Αθήνα γιατί ήθελε να είναι σίγουρος για την απόφασή του. 

3.Προσιτό κόστος σε σχέση με τις χώρες του εξωτερικού.

Η τιμή της μεταμόσχευσης μαλλιών στην Advanced Hair Clinics είναι χαμηλότερη σε σχέση με μια ακριβή κλινική στη Βρετανία ή στην Αμερική και ίσως είναι πιο υψηλή σε σχέση με την Τουρκία και την Ινδία. Το βασικό όμως προτέρημά της AdvancedHair Clinics είναι οι πιστοποιημένοι γιατροί, εγγεγραμμένοι σε διεθνή επαγγελματικά σωματεία και η έμπειρη επιστημονική ομάδα που τους πλαισιώνει καθώς και οι συνεχείς διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Advanced Hair Clinics άλλωστε έχει πιστοποιηθεί διεθνώς για τα αληθινά της αποτελέσματα από την παγκόσμια κοινότητα στη μεταμόσχευση μαλλιών.

4.Οι διακοπές. Ο Diego συνδύασε την επίσκεψή του για μεταμόσχευση μαλλιών με διακοπές, τις οποίες πέρασε στη Μύκονο και στην ιστορική Αθήνα. Θάλασσα, διασκέδαση και μετά πυκνά μαλλιά.

«Οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν με είδαν πρώτη φορά. Μπορώ να χτενίσω τα μαλλιά μου ξανά, σύμφωνα με τις επιθυμίες μου και φαίνεται σαν να μην ήμουν ποτέ φαλακρός. Η πυκνότητα είναι τέλεια. Το πιο σημαντικό για μένα όμως είναι ότι κέρδισα πίσω τη χαμένη αυτοπεποίθησή μου».

Info: Advanced Hair Clinics | www.advancedhairclinics.gr

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being