Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο... "τσακ" θα προλάβει το καρναβάλι ο "Απόλλωνας"!

Στο... "τσακ" θα προλάβει το κ...

Οι εργασίες στο εξωτερικό θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες που ξεκίνησαν πριν κάποιους μήνες στο  Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων" όπου τοποθετήθηκαν σκαλωσιές και προστατευτικά πανιά τα οποία έχουν καλύπτουν την πρόσοψη του κτιρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr όλα θα είναι έτοιμα ,όχι πριν την έναρξη, αλλά, λίγο πριν την κορύφωση του καρναβαλιού!

"Μέχρι τέλος του μήνα οι εργασίες στο εξωτερικό του Δημοτικού θεάτρου θα έχουν ολοκληρωθεί. Θεωρώ ότι έχει γίνει λεπτομερής δουλειά και ότι θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ανακαίνιση της όψης του κτιρίου θα είναι αισθητή" δήλωσε στο thebest.gr ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Χρήστος Κορδάς ο οποίος είναι υπεύθυνος για το έργο.

Οι εργασίες, έχουν κρατήσει  αρκετό καιρό και ήταν απαραίτητες αφού τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί ήταν κάτι παραπάνω από ορατά.

"Πρόκειται για εργασίες συντήρησης που έπρεπε να γίνουν εξαιτίας προβλημάτων που δημιούργησε στην πρόσοψη του κτιρίου η υγρασία ενώ στο εσωτερικό του θεάτρου δε θα υπάρξει καμία αλλαγή" είχε αναφέρει το Σεπτέμβριο στο thebest.gr.

Όπως μας είχε ενημερώσει η επόμενη κίνηση είναι να γίνει αναστήλωση του θεάτρου αλλά και του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Οι εργασίες αυτές θα γίνουν μετά από μελέτες του υπουργείου Πολιτισμού με χρηματοδότηση προγράματος ΕΣΠΑ και μέσω της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας. Το ποσό που θα δαπανηθεί ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις