Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Χειροπέδες σε 33χρονο που κατάκλεβε σπίτια - Πάνω από 41.000 ευρώ η λεία

Ηλεία: Χειροπέδες σε 33χρονο που κατάκλε...

Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές σε οικίες στο Ρουπάκι και στο Λευκοχώρι Ηλείας

Συνελήφθη χθες (11-1-2018) το μεσημέρι, στα Καβάσιλα Ηλείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές αλλα και παράνομη οπλοκατοχή. Πιο συγκεκριμένα,όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία.

"Χθες το πρωί, στο Ρουπάκι  Ηλείας, ο 33χρονος, εισήλθε σε δύο οικίες ημεδαπών και αφαίρεσε από τη μια κοσμήματα και από την άλλη ένα ποδήλατο, με το οποίο τράπηκε σε φυγή.

Για την εξιχνίαση των κλοπών, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη, λίγη ώρα αργότερα, στα Καβάσιλα Ηλείας και τον συνέλαβαν.

Σε σωματική έρευνα που ενεργήθηκε στον 33χρονο και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν διάφορα κοσμήματα και μια μεταλλική βαλλίστρα.

Από την προανάκριση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι τα κοσμήματα είχαν αφαιρεθεί από την οικία στο Ρουπάκι Ηλείας και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Στο πλαίσιο μεθοδικών αστυνομικών ερευνών, διακριβώθηκε ότι ο 33χρονος είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, τον τελευταίο μήνα, σε οικίες στο Λευκοχώρι Ηλείας, από όπου είχε αφαιρέσει κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης έχει απασχολήσει και παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις (41.600) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού.".

*Φωτ. αρχείου από eurokinissi.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις