Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Η πρώτη καρναβαλική μπύρα είναι γεγονός για τρίτη συνεχή χρονιά

Η πρώτη καρναβαλική μπύρα είναι γεγονός ...

Μια μπύρα για να γιορτάσεις υπέροχα και όχι μόνο

Η Πατραϊκή Ζυθοποιία παρουσιάζει την εποχιακή Ora Carnaval που φτιάχνεται κάθε χρόνο με αφορμή το καρναβάλι της Πάτρας και ο χαρακτήρας της έχει την σφραγίδα του άγριου λυκίσκου που προέρχεται από περιοχές των Καλαβρύτων.

ORA RED FEST

Μια μπύρα για να γιορτάσεις υπέροχα και όχι μόνο.

Οι σπάνιες καβουρδισμένες και καραμελοποιημένες  ποικιλίες βύνης, της χαρίζουν το υπέροχο κόκκινο χρώμα, αλλά και την ευχάριστη γλυκύτητα στη γεύση η οποία συνοδεύεται από τη ξηρότητα του άγριου λυκίσκου Καλαβρύτων.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της, είναι κόκκινη φυσικά θολή, με πυκνό κρεμώδη αφρό, ελαφρώς γλυκιά γεύση με νότες καραμέλας, μπισκότου  και καβουρδισμένης βύνης, που την διαδέχεται μια γεμάτη ξηρή επίγευση που διαρκεί. Οι γήινες νότες με τα τυρφώδη χαρακτηριστικά εκπλήσσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο και υπογράφουν την ξεχωριστή προσωπικότητα αυτής της φεστιβαλικής μπύρας.

Μια Special Beer, όπως χαρακτηρίζεται απ την Πατραϊκή Ζυθοποιία, που ουσιαστικά είναι μια κόκκινη Hoppy Lager. με 5,6% αλκοόλ και η προτεινόμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος  για περισσότερη απόλαυση είναι ≈ 6ΟC.

Θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Πάτρας από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου μόνο για λίγο καιρό μια και παράχθηκε μία και μοναδική επετειακή παρτίδα αφιερωμένη στο Πατρινό Καρναβάλι!

Η ORA Red, δεν είναι η μοναδική μπύρα της Πατραϊκής Ζυθοποιίας. Η ζυθοποιία παράγει κι άλλες μπύρες όπως ORA DIONPils (Διώνη), ORA Weiss, ORA IPA, ORA STOUT και την ORA Κελλαρίσα, τόσο σε φιάλη, όσο και σε βαρέλι. Διατίθεται σε πολλές επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ μπορεί να βρεθεί και σε supermarket ή κάβες σε φιάλες των 330 ml και 500ml. Το βαρέλι για την επαγγελματική χρήση είναι 30lt.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life