Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μέσα Φεβρουαρίου έρχεται στις αίθουσες η νέα ταινία της Marvel, «Black Panther» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Μέσα Φεβρουαρίου έρχεται στις αίθουσες η...

Πρωταγωνιστεί ο Chadwick Boseman

Mαζί με την έξοδο του στις ΗΠΑ θα δούμε και στην Ελλάδα, τo νέο φιλμ «Black Panther» της Marvel Studios και της Ντίσνει, στις 15 Φεβρουαρίου 2018 σε διανομή της εταιρείας Feelgoo. Το φιλμ ακολουθεί τον T'Challa, που μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο.

Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά -και Μαύρου Πάνθηρα- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη.

Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία της πολυαναμενόμενης ταινίας είναι του 32χρονου μαύρου σκηνοθέτη Ryan Coogler. Στο κεντρικό ρόλο του T'Challa / Black Panther θα δούμε τον 40χρονο μαύρο ηθοποιό, Chadwick Boseman, ο οποίος ξεχώρισε με τις ερμηνείες του στις ταινίες «42» του 2013 όπου υποδύθηκε τον μαύρο θρύλο του μπέιζμπολ, Jackie Robinson και «Get on Up» του 2014 όπου ενσάρκωσε τον διάσημο τραγουδιστή James Brown.

Παίζουν ακόμα στην ταινία «Black Panther» που θα προβληθεί και τρισδιάστατη, οι Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Martin Freeman, Angela Bassett, Forest Whitaker, Danai Gurira, Daniel Kaluuya του θρίλερ «Τρέξε!», Letitia Wright, Winston Duke, κ.α.

Το φιλμ αναμένεται να κάνει επιτυχία και να προβληθεί και στην Πάτρα. Ήδη το σχετικό διαφημιστικό πόστερ έχει έρθει στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture