Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ρακένδυτος και άνεργος ο φετινός Βασιλιάς Καρνάβαλος ...πνίγεται και τραβάει τα μαλλιά του

Ρακένδυτος και άνεργος ο φετινός Βασιλιά...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πιστός στο πνέυμα που έχει εισάγει τα τελευταία τρία χρόνια η Δημοτική Αρχή

Μετά τον Βασιλιά Καρνάβαλο - Πλουτοκράτη του 2016 και τον περυσινό που ήταν Καπιταλιστής, ο φετινός Βασιλιάς του Πατρινού Καρναβαλιού του 2018 είναι ...άνεργος. Η αλήθεια είναι ότι η Δημοτική Αρχή είχει δείξει εξαρχής την πρόθεσή της να "ντύσει" με την ιδεολογικοοικονομική της ρητορική τον προεξάρχοντα του Καρναβαλιού και παραμένει τρία χρόνια μετά πιστή σε αυτές της τις απόψεις.

Οι προετοιμασίες κατασκευής του άρματος του Βασιλιά Καρνάβαλου πάντως είναι πυρετώδεις και σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr θα είναι έτοιμο σε μία περίπου εβδομάδα. Άλλωστε ο χρόνος που απομένει μέχρι την τελετή έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού 2018 είναι ελάχιστος.

Το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου θα είναι ένας ρακένδυτος άνεργος άντρας, ο οποίος πνίγεται και τραβιέται από τα... μαλλιά του. Μπροστά του ένα σκυλόψαρο τρώει τα (λιγοστά) λεφτά του,  ενώ μία φιγούρα του… «καλού κόσμου» του προσφέρει ένα στέμμα φτιαγμένο από… ψωμί!

Η αλήθεια είναι ότι άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού πάντα τραβούν τα βλέμματα και η συζήτηση για το τι θα παρουσιάζουν και τι θα καυτηριάζουν προκαλεί ενδιαφέρον. Για τρίτη φορά ο Βασιλιάς Καρνάβαλος εστιάζει στο πνεύμα της εποχής που μαστίζεται από την ανεργία και τις οικονομικές δυσκολίες.

Πέρσι ο βασιλιάς Καρνάβαλος ήταν καπιταλιστής. Το βασικό και κεντρικό του πρόσωπο θύμιζε πειρατή, όμως άλλαζε συνεχώς προφίλ παίρνοντας κάθε φορά διάφορους ρόλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight