Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Στόχος 2018: Το σώμα των ονείρων σας σε χρόνο dt

Στόχος 2018: Το σώμα των ονείρων σας σε χρόνο dt

Laser, υπέρηχοι και ραδιοσυχνότητες χαρίζουν γλουτούς madein Brazil και επίπεδη κοιλιά χωρίς νυστέρι

Έχετε ψωμάκια που δεν υποχωρούν ακόμα και με τη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείτε; Δεν υπάρχει λόγος να περιορίζετε τη γκαρνταρόμπα σας σε ασφαλείς επιλογές που καμουφλάρουν τις ατέλειες. Τα γιορτινά οικογενειακά τραπέζια αφήνουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στο σώμα σας  και αν ο στόχος για το 2018 είναι να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας, ο πλέον αναίμακτος τρόπος υπάρχει. Ο εξειδικευμένος γενικός χειρουργός και επιστημονικός υπεύθυνος της δερματολογικής κλινικής, Cosmetic DermaMedicineΔρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης μας εξηγεί πως θα τα καταφέρουμε.

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Χάστε τοπικό πάχος με Laser Smartlipo: Έχετε τοπικό λίπος στην κοιλιά ή ψωμάκια; Η λιποαναρρόφηση είναι η λύση που προσφέρει άμεσα αποτέλεσμα αφού αφαιρεί την περίσσια λίπους από την προβληματική περιοχή. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος να υποβληθείτε στον κλασικό, τραυματικό τρόπο της λιποαναρρόφησης με νυστέρι και σε ένα βαρύ και επίπονο χειρουργείο. Η λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo αξιοποιεί την τεχνολογία του λέιζερ Nd-Yag. Όπως εξηγεί ο Δρ. Γαλανάκης, ο κορυφαίος γιατρός στην Ελλάδα στη laser λιποαναρρόφηση, «αφού εφαρμοστεί τοπική αναισθησία, εισάγουμε την οπτική ίνα του λέιζερ στην προβληματική περιοχή μέσα από μια μικρή οπή του 1 χιλιοστού και η ενέργεια του λέιζερ απορροφάται επιλεκτικά από τον λιπώδη ιστό. Στη συνέχεια, μέσω ειδικής μικροκάνουλας, γίνεται αναρρόφηση των λιποκυττάρων. Η διαδικασία δεν απαιτεί ράμματα και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις του». Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι το laser ενισχύει την σύσφιγξη στην προβληματική περιοχή, δίνοντας λύση και στην κυτταρίτιδα, ενώ εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι η διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί και σε δύσκολα σημεία, όπως γόνατα και διπλοσάγονο. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε 1 συνεδρία.

Cavitation RF για κυτταρίτιδα και χαλάρωση: Οι 9 στις 10 γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα, ενώ η καθιστική ζωή ευνοεί τη χαλάρωση του δέρματος ακόμα και στις πιο νεαρές ηλικίες. Αυτή την περίοδο που ζηλεύετε εκείνο το στενό φόρεμα που είδατε στη βιτρίνα, ήρθε η ώρα να λύστε οριστικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους. Όπως εξηγεί ο Δρ. Γαλανάκης «η συγκεκριμένη τεχνολογία συνδυάζει υπερήχους και ραδιοσυχνότητες. Οι πρώτοι προσφέρουν λιπόλυση, βοηθούν δηλαδή κάποιον να χάσει πόντους σε κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα, μηρούς, ενώ οι ραδιοσυχνότητες χαρίζουνσύσφιγξη στο δέρμα». Η μέθοδος είναι η πιο σύγχρονη και πρωτοποριακή των τελευταίων ετών στο κομμάτι της θεραπείας της κυτταρίτιδας αλλά και της λιπογλυπτικής σώματος. Είναι αναίμακτη και ανώδυνη και προσφέρει αποτέλεσμα μέσα σε μία συνεδρία. Ειδικότερα, το Cavitation RF δρα στις αποθήκες λίπους που έχει το σώμα και εφαρμόζεται και στις πιο επίμονεςπεριπτώσεις εγκατεστημένης κυτταρίτιδας. Συνολικά απαιτείται ένας κύκλος 8-10 συνεδριών.
Τα ευεργετικά οφέλη του Cavitation RF είναι ορατά τόσο στη βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας αλλά και της σμίλευσης του προσώπου.

Info:

Cosmetic Derma Medicine | www.cosmeticdermamedicine.gr | [email protected]

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being