Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο στα ραδιόφωνα το 2017: Ρέμος, Αργυρός, Μέλισσες και Οικονομόπουλος

Τα τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο ...

Στην 20άδα και 2 τραγούδια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη

Ο 47χρονος Αντώνης Ρέμος και το τραγούδι του «Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς» σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Μωραίτη, βρίσκεται στην πρώτη θέση όλων των ραδιοφώνων της Ελλάδας!

Σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο όλων των ελληνικών ραδιοφώνων στο air play από την 1/1/2017 έως την Πρωτοχρονιά του 2018 το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν για έναν ολόκληρο χρόνο Νούμερο 1 και συνεχίζει, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου. Το τραγούδι αυτό, όντως από τα πιο ωραία που έχει πει ο Ρέμος, έφτασε τις 171493 εκτελέσεις!

Ο Αντώνης Ρέμος την φετινή χειμερινή περίοδο εμφανίζεται με επιτυχία στο Αθηνών Αρένα, ένα χώρο που έχει ταυτιστεί με τον ίδιο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο όπου γίνεται το αδιαχώρητο.

Μαζί του η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και η Ήβη Αδάμου.

Στη 2η θέση της λίστας ακολουθεί η μπαλάντα «Το κύμα» που τραγουδούν οι «Μέλισσες» (Χρήστος Μάστορας) με 156267 εκτελέσεις και στην 3η ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το «Όσα νιώθω».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός που ήταν εξαιρετικός στο Πρωτοχρονιάτικο «Στην Υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου στο Σκάι, έχει κι άλλα τραγούδια στις πιο κάτω θέσεις, σημάδι του πόσο ρεύμα έχει στο κοινό. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φιγουράρει και στην 8η θέση με το κομμάτι «Στη δική μου αγκαλιά», καθώς και στην 12η θέση με την μεγάλη επιτυχία «Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα».

Στην 4η θέση της λίστας των τραγουδιών που σάρωσαν στα ελληνικά ραδιόφωνα όλο το 2017, είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος με καταγωγή από την Κάτω Αχαΐα με το «Είναι κάτι λαικά» και στην 5η οι Kings με τον Γιάννη Πλούταρχο και την επιτυχία «Όσο θα λείπεις». Η 10άδα συμπληρώνεται από την Μελίνα Ασλανίδου με τους Stavento και το κομμάτι «Νερό και χώμα» στην 6η, τον Γιώργο Σαμπάνη στην 7η με το «Μην ανησυχείς», τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην 8η όπως προείπαμε με το «Στη δική σου αγκαλιά», στην 9η τον Γιώργο Μαζωνάκη με το κομμάτι «Δε γουστάρω» και στη 10η θέση με τον Νικηφόρο & το «Σαν τα μάτια σου», ο οποίος και κατάφερε να αφήσει 11ο τον δημοφιλή στα κορίτσια, Stan με το κομμάτι «Τώρα λείπω».

Ο Αχαιός Νίκος Οικονομόπουλος έχει ένα ακόμη τραγούδι στη λίστα με τα πρώτα, στην 13η θέση το «Ο Χαρακτήρας» ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δύο τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε αιφνίδια και τραγικά από τη ζωή στις 18 Φεβρουαρίου 2016 στα 33 του χρόνια, είναι στην 14η θέση με το ωραίο τραγούδι «Καράβια στο βυθό» και στην 19η θέση με το «Άλλη μια ευκαιρία».

Στην 20άδα χώρεσαν και ο Νίκος Βέρτης (15η θέση με το «Πότε θα σε δω»), ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην 16η θέση με την δυναμική μπαλάντα «Όλοι μου λένε», ο Κώστας Μαρτάκης στη 18η με το «Άξιζε» ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκεται και στη 17η θέση με το πολύ καλό κομμάτι «Μόνο εσύ», αγαπημένο πολλών ραδιοφωνικών παραγωγών και ακροατών ενώ ο Αντώνης Ρέμος κλείνει και την 20άδα με το «Όλος δικός σου».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight