Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

BeYourKid: Μία καινοτομία από ομάδα Πατρινών για την προστασία των μικρών παιδιών στο YouTube!

BeYourKid: Μία καινοτομία από ομάδα Πατρ...

Ώστε να μην παρασυρθούν σε «σκοτεινά» σημεία του YouTube Kids

Μία νέα, καινοτόμα ελληνική πρόταση, το BeYourKid, προστατεύει τα μικρά παιδιά που παρακολουθούν video σε κινητές συσκευές, την ώρα που το YouTube Kids κατακλύζεται από περιεχόμενο ακατάλληλο για παιδιά.

Οι γονείς εγκαθιστούν το BeYourKid app στη φορητή συσκευή των παιδιών τους και αμέσως έχουν πρόσβαση σε επιλεγμένες και ελεγμένες συλλογές YouTube video, ώστε να μην παρασυρθούν τα παιδιά σε «σκοτεινά» σημεία του YouTube Kids.

Το BeYourKid προσφέρει μία επιπλέον καινοτομία, αναγνωρίζοντας ότι ο κάθε γονιός ξεχωριστά έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το τί είναι κατάλληλο για τα παιδιά του και όχι κάποιος αλγόριθμος προσαρμοσμένες σε άλλες κουλτούρες. Το BeYourKid προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε γονιό να διαμορφώσει μία προσωπική λίστα από YouTube video για το παιδί του. Το BeYourKid προβάλει αυτά και μόνο, ώστε να μην εκτεθεί το παιδί σε κάτι που δε συμφωνεί ο γονιός.

Το BeYourKid διατίθεται για πλατφόρμες Google Android (Play store) και Apple iOS (App Store) από τις αρχές Δεκέμβρη μέσω της Sastix Ltd. Οι συντελεστές του BeYourKid είναι οι Γιάννης Σκίτσας, Φωτεινή Φωτοπούλου, Νίκος Τσιρώνης, Όλγα Καραμήτρου και Αρτέμιος Βογιατζής.

Βρείτε το BeYourKid στο Facebook www.facebook.com/beyourkid και στο www.beyourkid.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά