Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο δύο τουριστών στην Κεφαλονιά – Τι δηλώνει η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο δύο τουριστώ...

Στοιχεία θρίλερ στην υπόθεση

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για την υπόθεση των δύο Γερμανών τουριστών που βρέθηκαν νεκροί, στη βίλα που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς. Για την διαλεύκανση του περιστατικού που έχει συγκλονίσει το νησί, βρέθηκε στην Κεφαλονιά ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα.

Μιλώντας στο Inkefalonia.gr, ανέφερε τα εξής:

«Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι. Από τα πρώτα ευρήματα βλέπουμε ότι υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο. Ο θάνατός τους, προσδιορίζεται κατά προσέγγιση πριν από 36 ώρες, δηλαδή τις βραδινές ώρες του Σαββάτου.

Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ούτε ίχνη πάλης. Έχουν και οι δύο τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας» ήταν τα λόγια της κας Τσιόλα.

Οι σοροί των δύο άτυχων Γερμανών θα σταλούν αύριο στην Πάτρα, για τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητα της κοπέλας, ενώ υπάρχουν κάποια στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα , τα οποία όμως ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί αν είναι τα πραγματικά.

Τους δύο Γερμανούς , εντόπισε χθες η ιδιοκτήτρια της βίλας, η οποία πήγε να ανοίξει το σπίτι για να το καθαρίσει, θεωρώντας πως το ζευγάρι, είχε ολοκληρώσει την παραμονή του στην βίλα και είχε αποχωρήσει.

Η κράτηση του δωματίου είχε γίνει μέσω internet.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις