Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χιονισμένο το τοπίο στα γραφικά Καλάβρυτα - 90% η πληρότητα στα καταλύματα

Χιονισμένο το τοπίο στα γραφικά Καλάβρυτ...

Ξεκινά όπως δείχνουν τα πράγματα, το Σάββατο να λειτουργεί το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Μαγικό και ταιριαστό με τα Χριστούγεννα είναι το τοπίο στα γραφικά Καλάβρυτα όπου από το πρωί της Πέμπτης 21/12/2017 χιονίζει αρκετά, με τα συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να είναι σε ετοιμότητα και να ανοίγουν τους δρόμους ιδιαίτερα στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, όπου δηλαδή υπάρχει ανάγκη. Οι οδηγοί που κινούνται στα ορεινά θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η πόλη των Καλαβρύτων έχει ντυθεί στα γιορτινά και περιμένει τους επισκέπτες που φέτος αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή. Ήδη η πληρότητα στα καταλύματα ενόψει των Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερα υψηλή και αγγίζει το 90% σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων Κωνσταντίνο Δαφαλιά.

"Υπάρχουν ελάχιστα δωμάτια κυρίως από ακυρώσεις. Η τιμή κατά μέσο όρο για τα δίκλινα με πρωινό κυμαίνονται από 50 έως 150 ευρώ", επισημαίνει ο κ. Δαφαλιάς, προσθέτοντας ότι για την Πρωτοχρονιά η πληρότητα κυμαίνεται μέχρι στιγμής σε ποσοστό 80 - 85% και 60 - 70% για τα Θεοφάνεια, ποσοστά που θα ανέβουν γρήγορα τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το kalavrytanews.com, απ’ όπου και οι φωτ., συνεχίζεται η χιονόπτωση στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων στον Χελμό και αν οι μετεωρολογικές προβλέψεις επαληθευτούν τότε το Χιονοδρομικό Κέντρο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Σάββατο 23/12 ενώ το κάτω σαλέ ανοίγει την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

*Από τις πιο όμορφες πραγματικά εικόνες είναι αυτή του Οδοντωτού σιδηρόδρομου στο σταθμό των Καλαβρύτων, στις χιονισμένες ράγες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις