Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Πατρινή φιλόλογος Μάιρα Μόραγλη που την κέρδισε η μόδα

H Πατρινή φιλόλογος Μάιρα Μόραγλη που τη...

Διαβάστε περισσότερα στο Best που κυκλοφορεί

Ήθελε να ασχοληθεί πάντα με την μόδα επαγγελματικά, και το κατάφερε πριν ένα χρόνο ανοίγοντας στην Μαιζώνος την κατεξοχήν γυναικεία μπουτίκ μόδας της Πάτρας. Την «Μoma».

Κυκλοφόρησε το Best - Ποιές Πατρινές είναι στο Best

Πότε ξεκινήσατε να ασχολείστε με την μόδα και τα ρούχα;

Ουσιαστικά αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν σε ηλικία 18 ετών από προσωπική αγάπη και ενδιαφέρον για το ωραίο ρούχο. Κάποια στιγμή μπήκε στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να έχω ένα τέτοιο κατάστημα. Έχω σπουδάσει Φιλολογία- Ιστορία στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, αλλά πάντα έλεγα ότι θέλω να ασχοληθώ με το ρούχο μέσα από ένα δικό μου μαγαζί που θα αφορούσε στη μόδα. Τα κατάφερα πριν ένα χρόνο. Το «Moma» άνοιξε στις 4 Οκτωβρίου.

Ποιος ήταν ο στόχος που είχατε ανοίγοντας το κατάστημα;

Να δημιουργηθεί στην πόλη μας κάτι διαφορετικό το οποίο θα μας «μεταφέρει» στα πρότυπα του εξωτερικού. Έκανα πολλά ταξίδια προκειμένου να δω από κοντά τάσεις και βιτρίνες. Ήθελα να προσπαθήσω να μεταφέρω στις γυναίκες της πόλης μας έναν Ευρωπαϊκό αέρα.

Που πιστεύετε ότι οφείλεται η ανταπόκριση που είχε το εγχείρημά σας;

Στην ανάγκη για αλλαγή. Στην ανάγκη για κάτι φρέσκο. Θεωρώ ότι φαίνεται πως πρόκειται για κάτι δημιουργικό από την πλευρά μας. Δεν επαναπαύομαι, συνεχίζω να κάνω ταξίδια για να ενημερώνομαι από εκθέσεις στην Ευρώπη.Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για κάτι νέο και πρωτοποριακό.

Τι μπορεί να βρει μία γυναίκα στο «Moma»;

Υπάρχουν επώνυμα brands αλλά και ρούχα που ανήκουν σε άλλες κατηγορίες, κοστίζουν λιγότερο αλλά χαρακτηρίζονται και αυτά από ποιότητα. Μια γυναίκα λοιπόν μπορεί να βρει στο «Moma» ότι ταιριάζει στο γούστο της αλλά και στο πορτοφόλι της.

Ποιες είναι οι δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε;

Αυτές που όλοι γνωρίζουμε και σχετίζονται με την κρίση. Έχω συζητήσει με γυναίκες που έρχονται στο κατάστημα ότι αν υπήρχε στις αρχές του 2000 θα είχε μία διαφορετική πορεία. Θα ήταν αρκετά καλύτερη.

Ποιες είναι οι προτάσεις του «Moma» για τις επίσημες εμφανίσεις του φετινού χειμώνα;

Προτείνουμε φορέματα και φούστες με χρυσοκλωστές, με ματ παγιέτες και επίσης κάποια παλτό, μπότες, γούνες. Ουσιαστικά όμως αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι δεν φοράμε ότι μας επιτάσσει η μόδα αλλά ότι μας ταιριάζει και μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight