Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Πατρινός σώουμαν Τάκης Ζαχαράτος σε μία μουσική συνάντηση στον Ιανό

Ο Πατρινός σώουμαν Τάκης Ζαχαράτος σε μί...

Την Τρίτη 19/12 στις 20.30 θα συνομιλήσει με την Τασούλα Επτακοίλη

Μία διαφορετική συζήτηση σε πρώτο πρόσωπο για τη μουσική και τη ζωή θα εκτυλιχθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 20:30 στον Iανό, στην Αθήνα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στην εκδήλωση που γίνεται με την υποστήριξη του Μελωδία 99.2 και θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr, η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με τον Πατρινό σώουμαν και ερμηνευτή Τάκη Ζαχαράτο.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της ενότητας, Συναντήσεις με μουσικούς στο Café του ΙΑΝΟΥ.

Η μουσική είναι δρόμοι. Είναι ιστορίες και μνήμη. Είναι εικόνες και συναισθήματα. Είναι χάδια και σαϊτιές. Είναι δάκρυα και χαμόγελα. Κι αυτό τον χειμώνα γίνεται αφορμή η Τασούλα Επτακοίλη να συναντήσει στο καφέ του ΙΑΝΟΥ ανθρώπους με το δικό τους, προσωπικό, ευδιάκριτο αποτύπωμα στα ελληνικά μουσικά πράγματα. Ανθρώπους που γνωρίζουμε. Ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε...

Δημιουργούς που θα μιλήσουν εφ' όλης της ύλης. Για τη ζωή και την πορεία τους, για την έμπνευση, το κοινό και την αναγνώριση, για τον ανταγωνισμό, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, για την τέχνη και την κοινωνία.

Ο χώρος του Ιανού είναι στην οδό Σταδίου 24 στο κέντρο της Αθήνας. Ο Τάκης Ζαχαράτος «σκίζει» τη φετινή χειμερινή περίοδο παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα μαζί με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους στο Baraonda στην οδό Αναστασίου Τσόχα 43, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture