Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα φυτά του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου μετά τις γιορτές θα στολίσουν πλατείες της Πάτρας

Τα φυτά του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου...

Ανακοίνωση του δήμου Πατρέων

Απάντηση στα όσα δημοσιοποιήθηκαν προ ημερών σχετικά με το κόστος του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στο κέντρο της Πάτρας δίνει με ανακοίνωσή του ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πρασίνου του Δήμου Πατρέων Παναγιώτης Κωστόπουλος.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση για το διάκοσμο επαναχρησιμοποιήθηκαν φυτά και υλικά από τις προηγούμενες χρονιές και υπήρξε προμήθεια ορισμένων νέων στοιχείων τα οποία μετά τις γιορτές θα αξιοποιηθούν στην κατασκευή νέων πλατειών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οι εργαζόμενοι της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος συμμετείχαν ενεργά στην κατασκευή του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης.

Εξ αρχής, βασικοί στόχοι του σχεδιασμού ήταν η επαναχρησιμοποίηση των φυτών και υλικών του χριστουγεννιάτικου διακόσμου και να παρουσιαστεί ένας στολισμός εντυπωσιακός και διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές.  Από τα φυτά και υλικά που χρειάστηκαν, ένα μέρος τους προήλθε από ήδη υπάρχοντα φυτά και τα υπόλοιπα προήλθαν από νέα προμήθεια φυτών και υλικών με κλασσικά χριστουγεννιάτικα δένδρα (έλατα, αρκουδοπούρναρα κ.λπ.).

Από όλα αυτά, τίποτα δεν θα πάει χαμένο, ούτε ένα ευρώ δεν θα πάει χαμένο. Όλα τα υλικά και φυτά θα αξιοποιηθούν στην κατασκευή νέων πλατειών. Επιπλέον οι εργαζόμενοι της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου εργάστηκαν ακούραστα για τρεις συνεχόμενες ημέρες, χωρίς ωράριο, για να προσφέρουν στους δημότες της πόλης μας ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις