Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων στις ΒΙΠΕ

Η συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ε...

Πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα

Η διεξαγωγή του Διεθνούς Συνεδρίου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα το τριήμερο 14-16/12/2017, έδωσε την αφορμή να συνεδριάσει στο περιθώριό του, το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων στις ΒΙΠΕ (ΠΑΣΕΒΙΠΕ).

Εκτός του προέδρου Πέτρου Μαντά, στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος ο α΄αντιπρόεδρος Λευτέρης Αντωνακάκης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Καραγιάννης, ο ταμίας Χρήστος Γιώτης, ο αν. γενικός γραμματέας Παρασκευάς Γραβουνιώτης, ο έφορος Θωμάς Μποντίνας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου ΒΙΠΕ Ιωαννίνων Ελευθέριος Αραμπατζής, το μέλος του Δ.Σ. Κατερίνα Γκόζγου και η δικηγόρος Χριστίνα Γιώτη.

Στη συνεδρίαση ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πέτρος Μαντάς, ενημέρωσε τα μέλη για την ένταξη του ΠΑΣΕΒΙΠΕ στις τάξεις του ΣΕΒ, με ενεργό ρόλο στην Ομάδα Εργασίας για τα Επιχειρηματικά Πάρκα, στην οποία συμμετέχουν ακόμα φορείς διαχείρισης, εκπρόσωποι από την βιομηχανία και τον κλάδο των logistics, τεχνικοί σύμβουλοι, κ.ά.

Το Δ.Σ. ασχολήθηκε ακόμα με θέματα λειτουργίας των ΒΙΠΕ, όπως οι σχέσεις με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων τους, το πλαίσιο του κανονισμού λειτουργίας των ΒΙΠΕ και οι δυνατότητες βελτίωσης και θεραπείας του σε σημεία που έχουν εντοπιστεί, κ.ά.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣΕΒΙΠΕ, μετά τη συνεδρίασή του, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει κατ΄ιδίαν με τον κ. Στρατή Ζαφείρη, Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας, στο πλαίσιο ενός γόνιμου διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για την βελτίωση του γενικότερου πλαισίου λειτουργίας των Βιομηχανικών Περιοχών.

Οι δύο πλευρές, δεσμεύθηκαν να ανανεώσουν τη συνάντησή τους, την επόμενη φορά στο υπουργείο, όπου θα προγραμματιστεί συνάντηση για όλα τα παραπάνω θέματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά