Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Φωτεινή Τσαβαλά: Her success story

Φωτεινή Τσαβαλά: Her success story

Διανύει την πιο δημιουργική της φάση

Εξαιρετικά ταλαντούχα, τελειομανής, αφοσιωμένη επαγγελματίας, όχι μόνο δεν επαναπαύεται από την επιτυχία της, αλλά παθιάζεται ακόμα περισσότερο με τη δουλειά της και απαιτεί το καλύτερο για τις πελάτισσές της που την εμπιστεύονται με τα μάτια κλειστά. Η Φωτεινή Τσαβαλά βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της ζωής της και απολαμβάνει την επιτυχία της που ήρθε μετά από πολλή δουλειά, μεγάλη αφοσίωση, πείσμα και υπομονή.

Αν και η ομορφιά της είναι αφοπλιστική και κερδίζει δικαίως τις εντυπώσεις και τα σχόλια, εκείνη, με το αναμφισβήτητο ταλέντο της, τον επαγγελματισμό της, αλλά και την ισχυρή προσωπικότητά της, έκανε όλη σχεδόν την Πάτρα να μιλάει κυρίως για τη δουλειά της  και όχι μόνο για την εικόνα της.

Πάντα ενημερωμένη για όλες τις τελευταίες τάσεις στη μόδα των μαλλιών και με εμπειρία πολλών χρόνων στον χώρο, ξέρει να δημιουργεί αυτό ακριβώς το στιλ που κολακεύει κάθε πρόσωπο. Όποιος αφεθεί για μία έστω φορά στα χέρια της, είναι βέβαιο ότι θα λατρέψει τη δουλεία της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα τελευταία χρόνια πολλοί καλλιτέχνες της εμπιστεύονται την εικόνα τους. Αν και η ίδια είναι χαμηλών τόνων, είναι γεγονός ότι κατάφερε να κάνει το κομμωτήριό της και το όνομά ένα από τα πιο επιτυχημένα της Πάτρας.

Λατρεύει τη δουλειά της, είναι άψογη επαγγελματίας, δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο και ο κόσμος της το ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο!

Η Φωτεινή Τσαβαλά ήταν “καταδικασμένη” να πετύχει!

Tsavala Hair Studio
Ρ. Φεραίου & Κανάρη, Πάτρα
Τ. 2610 243018
photo:studio sinis

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά