Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Κερδίσαμε δίκαια αφού διορθώσαμε τα λάθη μας»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Κερδίσαμε δίκαια...

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της Παναχαϊκής στο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο εμφανίστηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» στάθηκε στην αντίδραση των παιχτών του στο δεύτερο μέρος αλλά και στην βοήθεια του κόσμου για ακόμα μια αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα περισσότερα παιχνίδια φέτος είναι αμφίρροπα. Όλοι οι αντίπαλοι μπορούν να κάνουν ζημιές και αυτό φάνηκε και σήμερα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Σε κάποια διαστήματα “κολλήσαμε” μέσα στο παιχνίδι.

Στο ημίχρονο καταλάβαμε τα λάθη μας και νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος κερδίσαμε, άνετα, δίκαια και με ευκολία, αφού διορθώσαμε αυτά που δεν κάναμε σωστά στο πρώτο μέρος.

Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα που είχαμε πολλές ευκαιρίες για να το κάνουμε, νομίζω θα είχαμε βάλει και άλλα γκολ. Πλέον θεωρώ ότι δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε, βάση με τα όσα δείχνουμε κάθε εβδομάδα.

Έχουμε καλούς παίκτες, τίμιους, ανεξάρτητα την ηλικία τους, γιατί έχουν στόχους, είτε είναι 16 χρονών, είτε 36. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την άψογη συμπεριφορά του.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να κερδίζουμε σε οποιοδήποτε γήπεδο, να σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά να μην φοβόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος, να παίζουμε κάθε εβδομάδα για τη νίκη».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θριαμβεύτρια η Παναχαϊκή στο ντέρμπι - Επικράτησε 2-0 του Παναιγιαλείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports