Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Την έδρα στο τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αχαΐας επέλεξε ο επικεφαλής του ΔΕΚΑ Γρ.Τριανταφυλλόπουλος

Την έδρα στο τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελη...

Ευχαριστήρια δήλωση για τους ψηφοφόρους

Από το Δημιουργικό Επιμελητηριακό Κίνημα Αιγιαλέων (ΔΕΚΑ) εστάλη προς την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αχαϊας, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου απαντητική επιστολή για την επιλογή της έδρας από τον επικεφαλής της παράταξής μας κ΄.Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου στην οποία αναλυτικά αναφέρεται:

«Αγαπητοί κύριοι, σε συνέχεια του εγγράφου σας για την επιλογή του Τμήματος που θα καταλάβει έδρα ο κ΄. Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, σας ενημερώνουμε ότι θα είναι στο Τμήμα το οποίο είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους και συγκεκριμένα το Τμήμα Υπηρεσιών».

Ο επικεφαλής του ΔΕΚΑ προέβη στην κάτωθι δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια όλους τους φίλους της παράταξης αλλά κυρίως τα μέλη που αγωνίστηκαν για την εκλογική μας επιτυχία για να συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε μια δημιουργική πορεία για το μέλλον του τόπου μας.

Από τη πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο στίβο των εκλογών είχα δηλώσει ενώπιον όλων των μελών της παράταξής μας ότι θα κρατήσω την έδρα από το τμήμα απ`το οποίο προέρχομαι. Την απόφασή μου αυτή, επανέλαβα και κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της οργανωτικής επιτροπής, παρόντων και των μελών που η απόφασή μου θα επηρέαζε την είσοδό τους ή όχι στο νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Δεδομένης της οριακής διαφοράς στη σειρά κατάταξης στα τμήματα Υπηρεσιών και Εμπορίου όπου ο συνδυασμός μας καταλαμβάνει έδρες, θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια για την εξαιρετικά ομαδική στάση που επέδειξαν όλοι τους θέτοντας πάνω απ΄όλα τον κοινό μας αγώνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr