Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρέμβαση από το ΠΑΜΕ στο αναπτυξιακό συνέδριο στη Δυτική Αττική

Παρέμβαση από το ΠΑΜΕ στο αναπτυξιακό συ...

Σήκωσαν πανό και διαμαρτυρήθηκαν

Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ στο συνεδριακό χώρο όπου διεξάγεται από χθες το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Αττική.

Με σύνθημα «Τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν για την διεξαγωγή του συνεδρίου και εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στην πολιτική της κυβέρνησης», ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «τα ταξικά σωματεία θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις τακτικές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Παράλληλα στο διπλανό χώρο, παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων διαμαρτυρόμενοι για θέματα παιδείας όπως σίτιση, στέγαση και δωρεάν σπουδές.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει:

«Με τους αγώνες μας θα αναγκάσουμε την κυβέρνηση, τα αφεντικά και τις δυνάμεις τους όχι μόνο να μας βλέπουν καθημερινά μπροστά τους, εμπόδιο στα αντεργατικά τους μέτρα, αλλά θα γίνουμε εφιάλτες και στον ύπνο τους.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στην απογευματινή συγκέντρωση που διοργανώνουν Συνδικάτα και μαζικοί φορείς της Αττικής στην Ελευσίνα, στις 6.30μ.μ. στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στο ύψος της πλατείας Ηρώων), ενάντια στην «αναπτυξιακή» φιέστα!»

Οι διαδηλωτές μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις