Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η «ΛΟΥΞ» Μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891

Η «ΛΟΥΞ» Μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891

Για τη σεζόν 2017-2018

Η κορυφαία Εταιρεία Χυμών και Αναψυκτικών «Λουξ» θα είναι ο μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18.

Η «Λουξ», που έχει σταθεί αρωγός της Παναχαϊκής με πολλαπλούς τρόπους τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος θα έχει τη χαρά να στηρίξει την ιστορική μας ομάδα στο δρόμο για την κατάκτηση της κορυφής.

Η μεγαλύτερη Ελληνική Εταιρεία Αναψυκτικών και Χυμών «Λουξ», μέλος του ΕΛΛΑ- ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που πρόσφατα απέσπασε το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, επέλεξε να είναι Χορηγός της μοναδικής ελληνικής επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας, που απαρτίζεται μόνο από Έλληνες παίκτες, υποστηρίζοντας με συνέπεια την ανάπτυξη του εγχώριου αθλητικού ταλέντου.

O Αντιπρόεδρος της «Λουξ» Πλάτωνας Μαρλαφέκας, βρέθηκε σήμερα στην Αγυιά και εξέφρασε την αμέριστη χαρά και ικανοποίηση του για αυτή την συνεργασία, ευχόμενος να επισφραγιστεί με επιτυχίες της Παναχαϊκής εντός των γηπέδων.

Η «Λουξ» με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει περίτρανα για ακόμη μια φορά πως στηρίζει με πάθος τον αθλητισμό και τα αθλητικά δρώμενα καθώς και δραστηριότητες που προσφέρουν πλούσιο θέαμα και διασκέδαση στο κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports