Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλειστοί δρόμοι από βροχές και κατολισθήσεις στη Δυτική Ελλάδα - Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός

Κλειστοί δρόμοι από βροχές και κατολισθή...

Αναλυτικές προγνώσεις για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα

Βροχές και επιδείνωση του καιρού σήμερα από το πρωί στη Δυτική Ελλάδα, με δρόμους να παραμένουν κλειστοί λόγω κατολισθήσεων. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία από το πρωί του Σαββάτου υπήρχαν προβλήματα στην κυκλοφορία στις εξής περιοχές:

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

*6ο χ/θ Επ. Ο. Παραβόλας–Νερομάνας (γέφυρα), λόγω καθίζησης οδοστρώματος.

Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Π.Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο 50, 5ο χλμ., περιοχή Κλεισούρα, λόγω καθιζήσεων και κατολισθήσεων (επ’ αόριστον).

Δ.Α. ΑΧΑΙΑΣ

Οδός Κολοβού, Διακοπτό Αχαΐας, καθίζηση οδοστρώματος. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Βελτιώνεται από τα ξημερώματα ο καιρός

Σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων στη Δυτική Ελλάδα αναμένεται από απόψε προς την αλλαγή της ημέρας.

Η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές της θα ανέλθει κατά μέσον όρο στους 16-17oC, πιθανόν και στους 18oC στα νοτιοδυτικά πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 6-7, πιθανόν πρόσκαιρα στα νοτιότερα και πιο ανοιχτά τμήματά του στα 8bf.

Κυριακή 17/12: Σαφώς πιο βελτιωμένος ο καιρός σε σχέση με το Σάββατο. Δεν θα λείψουν όμως κατά τόπους και κατά περιόδους μέσα στην ημέρα κάποια φαινόμενα υπό την μορφή όμβρου-μπόρας. Τα φαινόμενα αυτά φαίνεται να μας απασχολούν κατά κύριο λόγο μέχρι τις μεσημβρινές αργά ώρες. Ο υδράργυρος ως προς τις μέγιστες τιμές του θα φθάσει τους 11-12oC στα βορειοδυτικά και στους 14-15oC στα υπόλοιπα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με τις μέγιστες εντάσεις τους στα 5bf κατά τόπους.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Σάββατο 16/12: Εξαιρετικά άστατος ο καιρός στην πόλη με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές κατά την διάρκεια του δεύτερου μισού του 24ώρου.Ο κύριος όγκος των φαινομένων αναμένεται κατά την διάρκεια των μεσημβρινών και απογευματινών ωρών.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-16oC και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί στα 5-6bf, ενώ σε υπήνεμες περιοχές πλησίον του Παναχαϊκού όρους οι ριπές τους ενδέχεται ν' αγγίξουν τα 7-8bf.

Κυριακή 17/12:Βελτιωμένος ο καιρός στην πόλη. Ωστόσο ενδέχεται να εκδηλωθούν κάποιες τοπικού χαρακτήρα μπόρες κατά την διάρκεια των πρωϊνών και μεσημβρινών ωρών. Πιθανές χιονοπτώσεις στο Παναχαϊκό όρος και γενικά στα ορεινά του νομού Αχαϊας άνω των 1600-1700 μέτρων. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10-14 το πολύ 15oC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα 3-4 και στο Ρίο στα 5bf.

*Επιμέλεια Πρόγνωσης:Νικόλας Σερέτης Ρωμανός Πατρών & Για το www.meteoclub.gr: Nick-Stormlover

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις