Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O 17χρονος εγγονός του τέως βασιλιά στη θρυλική «Τόλμη και Γοητεία»

O 17χρονος εγγονός του τέως βασιλιά στη ...

Ένας... πρίγκιπας στην τηλεόραση

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να τα παράτησε όλα -και κυρίως την τηλεοπτική καριέρα της- για να γίνει πριγκίπισσα, ωστόσο με έναν... άλλο γαλαζοαίματο συνέβη το αντίθετο.

Ο λόγος για τον 17χρονο πρίγκιπα Αχιλλέα της Ελλάδας, εγγονό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και γιο του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην «αιωνόβια» σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία».

Οι γονείς του περήφανοι μοιράστηκαν περήφανοι τα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας μία φωτογραφία του Φίλιππου με δύο άλλες ηθοποιούς της σειράς.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο πρίγκιπας θα συνεχίσει να παίζει στη σειρά, όμως οι φαν της φαίνονται εντυπωσιασμένοι από τον νεαρό, περιγράφοντάς τον ως «γλυκό» και «πολύ όμορφο».

Ο Αχιλλέας έχει 26.000 follοwers στο Instagram, όπου του αρέσει να ανεβάζει ασπρόμαυρες φωτογραφίες, καθώς και εικόνες από την βρετανική ύπαιθρό με την οικογένειά του.

protothema

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight