Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Μάριος Δριβίλας για την εκλογή του στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Ο Μάριος Δριβίλας για την εκλογή του στο...

Ευχαριστεί όσους τον στήριξαν

Ο επιμελητηριακός σύμβουλος Αχαΐας Μάριος Δριβίλας με δήλωσή του ευχαριστεί όσους τον στήριξαν και δεσμεύεται ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τα συμφέρονται του Αχαιού επαγγελματία. Η δήλωση του κ. Δριβίλα έχει ως εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν με τη ψήφο τους στις εκλογές για το Επιμελητήριο Αχαΐας και με εξέλεξαν στη τρίτη θέση στο τμήμα υπηρεσιών δίνοντας μου την ευκαιρία να συμμετέχω στο νέο Δ.Σ .

Ο συνδυασμός μας «Επιμελητήριο για Όλους» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κρίκη έδωσε έναν έντιμο αγώνα και σε μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να πείσουμε για τις προθέσεις μας ένα μεγάλο μέρος του επιχειρηματικού κόσμου.

Οι εκλογές τελείωσαν και από σήμερα κιόλας ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Ούτε λεπτό δεν πρέπει να χαθεί και όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το όραμά μας και τις δεσμεύσεις μας απέναντι σε αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν. Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των επιχειρήσεων τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με συνεργασία και συναίνεση. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέρονται του Αχαιού επαγγελματία.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά