Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ο "Καρυοθραύστης" από τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο "Καρυοθραύστης" από τ...

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου Πατρέων , παρουσιάζοντας τον Καρυοθραύστη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κόκκαλη. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Η γιορτή των παιδιών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων. Τα παιδιά του κέντρου , οι πρωταγωνιστές της παράστασης  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μία δύσκολη αλλά και τρυφερή μουσικοθεατρική παράσταση που συγκίνησε τους μικρούς και μεγάλους θεατές.

Το χειροκρότημα  επισφράγισε την εξαιρετική προσπάθεια της  Κλάρας, του Καρυοθραύστη , των χορευτών,  των αφηγητών που μαζί με τα παιδιά του Ε1 τμήματος  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Πατρών και όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτή την χριστουγεννιάτικη γιορτή, σκόρπισαν απλόχερα συναισθήματα χαράς και δημιουργίας .

Τα Σκηνικά και τα Κοστούμια ήταν της  Βάλιας Ψωμιάδη η Κίνηση του Νίκου Λυμπεράτου,  αφηγήτρια ήταν η   Πέτρα Μαυρίδη, στο  τραγούδι η Μαρία Ρούτση Στο πιάνο ήταν η  Olena Fedko στα κρουστά ο Γιώργος Μπαράκος , λαούτο έπαιξε ο  Γιώργος Παπαγεωργίου. Φιλική Συμμετοχή: Ανδρέας Τερζής. Μαζί με τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ έπαιξαν  τα παιδιά του  Ε1 τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Πατρών .

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θεόδωρος Τουλγαρίδης μέλη του συμβουλίου του Οργανισμού, ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Ανδρέας Τερζής και τα μέλη του συμβουλίου του θεάτρου Μαίρη Νικολάου, Μαριάννα Σταματιάδου, Γιώργος Σουβαλιώτης μαζί με τους εργαζόμενους του κέντρου , τους γονείς των παιδιών και φίλους του θεάτρου, έδωσαν το παρόν στην χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή που σφραγίζει το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας των παιδιών του ΚΟΜΑΙΘΩ, με το θέατρο επιβεβαιώνεται ότι η  τέχνη φέρνει τον άνθρωπο σε ισορροπία με το κοινωνικό του περιβάλλον και τους δίνει την δυνατότητα να έρχονται  κάθε χρόνο λίγο πιο κοντά σ’ αυτό που επιθυμούν.

Ευχαριστούμε πολύ την χορογράφο Κατερίνα Αναλυτή, την χορεύτρια Σάντυ Πατσαούρα  και τον Ερυθρό Σταυρό, τον Ανθόκηπο, την ποτοποιεία Χάχαλη, το ζαχαροπλαστείο Caravel, το  balloon fire και τη Φάτνη για την στήριξη των παιδιών και την ευγενική τους χορηγία".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture