Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Στόχος για το νέο έτος: Πυκνά μαλλιά για πάντα!

Στόχος για το νέο έτος: Πυκνά μαλλιά για πάντα!

Με την πρωτοποριακή μέθοδο Advanced FUE

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την Πρωτοχρονιά και τον ερχομό ενός ακόμη δημιουργικού έτους. Αυτές τις ημέρες, συνηθίζουμε να θέτουμε νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους τους οποίους, σύμφωνα με έρευνες, είμαστε 10 φορές πιο αποφασισμένοι να πετύχουμε, σε σύγκριση με άλλες χρονικές περιόδους. Φέτος, βάζουμε στόχο να αναστρέψουμε τις επιπτώσεις του φαινομένου της Τριχόπτωσης στην εικόνα και την ψυχολογία μας, χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, ειδικευμένος Πλαστικός Χειρούργος και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, κλινικής βραβευμένης για δύο συνεχόμενα έτη (2016-2017) ως η καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον κόσμο, μας εξηγεί βήμα-βήμα τη μέθοδο που επαναφέρει τη χαμένη αυτοπεποίθηση σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με το πρόβλημα της απώλειας μαλλιών.

“Η απώλεια του τριχωτού αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους φόβους των ανδρών. Συνήθως, το σενάριο αυτό φαντάζει αναπόφευκτο, ειδικά με την ύπαρξη κληρονομικής προδιάθεσης από την πλευρά του πατέρα ή της μητέρας. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Αμερικάνικης Ακαδημίας Δερματολογίας, 2 στους 3 άνδρες θα έρθουν αντιμέτωποι με τον φόβο τους μέχρι την ηλικία των 35 ετών, με το ποσοστό να φτάνει το 85% στα άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω. Δυστυχώς, παρά την εδραιωμένη αντίληψη που θέλει το γυναικείο φύλο να παραμένει ανεπηρέαστο, περίπου 1 στις 2 γυναίκες θα εμφανίσει κάποιο βαθμό τριχόπτωσης πριν την ηλικία των 50.

Η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος Advanced FUE (Follicular Unit Extraction) αποτελεί την πλέον σύγχρονη τεχνική εμφύτευσης μαλλιών για την αντιμετώπιση του προβλήματος της απώλειας του τριχωτού. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της μεθόδου έγκειται στην επίτευξη 100% φυσικού αποτελέσματος, χωρίς ράμματα και μετεγχειρητικές ουλές, έναντι των δύσμορφων ουλών που συνοδεύουν την παλαιότερη μέθοδο FUT-Strip.

Επιπλέον, η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και στην εμφύτευση τριχών σε περιοχές του προσώπου όπως είναι τα γένια, τα φρύδια, το μουστάκι και για την αποκατάσταση της τριχοφυΐας σε μετεγχειρητικές και μετατραυματικές ουλές.

Η διαδικασία που ακολουθείται συνίσταται από την εξαγωγή, μεταφορά και εμφύτευση μεμονωμένων τριχοθυλακίων από την δότρια χώρα, στην περιοχή όπου εντοπίζεται η αραίωση. Αναλυτικότερα, μετά τον σχεδιασμό της δότριας χώρας και την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας, τα τριχοθυλάκια εξάγονται μεμονωμένα και διαφυλάσσονται σε ειδικές, άσηπτες συνθήκες έως ότου ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της λήπτριας ζώνης. Η μεταμόσχευση των τριχοθυλακίων στην εκάστοτε περιοχή γίνεται με τη χρήση ειδικής συσκευής εμφύτευσης η οποία επιτρέπει την τοποθέτηση των μοσχευμάτων στο κατάλληλο βάθος, χωρίς την δημιουργία υποδοχών.”

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE γίνονται ορατά μέσα στους πρώτους 3 μήνες και ολοκληρώνονται σταδιακά στον ένα χρόνο, με επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων σε ποσοστό που ξεπερνά το 95%. Τέλος, καθώς η  μέθοδος στερείται μετεγχειρητικού πόνου, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινότητες του δραστηριότητες.

 

Advanced Hair Clinics | http://www.advancedhairclinics.gr

Πάτρα: +30 2610 226562

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View